Αρχική ΝΕΑCINEMA/TVTo νέο ντοκυμαντέρ του Alejandro Jodorowsky είναι εδώ

To νέο ντοκυμαντέρ του Alejandro Jodorowsky είναι εδώ

1/7/2020

O Alejandro Jodorowsky, ο κινηματογραφικός μάγος ετοιμάζει ένα πιο προσωπικό και ιδιαίτερο φιλμ. Στα πλαίσια του box set με τις κλασικές του ταινίες που θα κυκλοφορήσει τον στις 21 Αυγούστου, ο γαλλο-χιλιανός, θα μας παρουσιάσει στην πλατφόρμα Alamo on Demand το Psychomagic, a healing Art, μια μελέτη επάνω στην ιδιαίτερη φύση ίασης που έχει επιλέξει και ασκεί εδώ και κάποια χρόνια.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος: “Πρώτα απ΄ όλα φτιάχνω το γενεαλογικό δέντρο και ελέγχω όλη την οικογένεια, μέχρι τους προ-προπαππούδες. Κι έτσι μου δίνεται η δυνατότητα να εξάγω συμπεράσματα για τη φύση του προβλήματος. Ορισμένες φορές μου παίρνει μέχρι και μια ώρα για να βρω κάποιο ψυχομαγικό πακέτο να δώσω στους ενδιαφερόμενους. Το σωστό είναι να οδηγηθούν μόνοι τους στην αυτο-ίαση”.

Αν μη τι άλλο, μια πρακτική που φαίνεται να συμβαδίζει με τη συνολική στάση ζωής του μεγάλου δημιουργού. Το Alamo on Demand μάλιστα, για να γιορτάσει αυτή τη μίνι-επιστροφή, θα ξεκινήσει από 1η Αυγούστου να στριμάρει τις ταινίες του Jodorowsky. Κι εμείς να τις απολαύσουμε για μια ακόμη φορά.