Αρχική ΝΕΑΜΟΥΣΙΚΗ8ο Rock Aid Festival - Ένα τελείως διαφορετικό φεστιβάλ

8ο Rock Aid Festival - Ένα τελείως διαφορετικό φεστιβάλ

Μια σπουδαία πρωτοβουλία που ενισχύει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νίκαιας συνεχίζει το έργο της. Το 8ο Rock Aid Fest ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 και όπως πάντα περιμένει το κοινό σε ένα μεγάλο φεστιβάλ με μουσικούς, για καλό σκοπό

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

"Το Rock Aid Festival είναι μια μουσική προσπάθεια οργανωτών, μουσικών και κόσμου, που κάθε χρόνο γεμίζει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας με alternative/blues/hard rock/heavy ήχους και παράλληλα ενισχύει το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου, αφού αντί εισόδου οι παρευρισκόμενοι πρέπει να φέρουν ένα κουτί φάρμακο.

Τo 8ο Rock Aid Festival με την στήριξη του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 με τους Voyager Station , Kokkinia και τους Behind 12 Bars , να ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό: τη συλλογή φαρμάκων (για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου), ή τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Το Κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη λειτουργεί για την εξυπηρέτηση των κοινωνικά αδύναμων ομάδων. Τα προηγούμενα χρόνια καταφέραμε συνολικά και συγκεντρώσαμε πάνω από 3300 κουτιά φάρμακα, αριθμός που κάλυψε σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του κοινωνικού φαρμακείου για αρκετό διάστημα και ελπίζουμε πως κάθε χρόνο θα μπορούμε να βοηθάμε όλο και περισσότερο!

Οι Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Νίκαιας Αγ.Ιωαννη Ρέντη στηρίζουν με τρόφιμα 115 οικογένειες ευπαθών κοινωνικά ομάδων ,το 7ο Rock Aid θα προσπαθήσει να ενισχύσει την προσπαθεί των κοινωνικών υπηρεσιών ελπίζοντας ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και σε αυτό!

Στόχος μας είναι αυτό να είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο Rock Aid και να κατορθώσουμε, έχοντας τη στήριξη των μουσικών, τη δική σας και του κόσμου, να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες και να συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια."

Τελευταία