Αρχική DEPARTISTS8EPART8 αγαπημένοι Video Game Villains - Part IIΙ (poll)

8 αγαπημένοι Video Game Villains - Part IIΙ (poll)

Έπειτα από αποχή λόγω του ότι το 2020 αποφάσισε να εξελιχθεί σε δυστοπικό video game με πρωταγωνιστές παραπάνω από 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους, το depart.gr επιστρέφει στην αναζήτηση του κορυφαίου Video Game Villain. Το τρίτο μέρος της σειράς έφτασε και περιέχει μια μίξη παλιών και πιο σύγχρονων "κακών", οι οποίοι θα αναμετρηθούν με στόχο τα ημιτελικά, όπου τους περιμένουν ο Sephiroth (Final Fantasy VII) και ο Nemesis (Resident Evil 3: Nemesis)!

► Dracula (Castlevania)

Βασισμένος στο δημιούργημα του Bram Stoker ο Count Vlad Tepes Dracula είναι ο κύριος ανταγωνιστής της οικογένειας Belmont στη σειρά Castlevania της KONAMI. Μετά το χαμό της γυναίκας του γίνεται θανάσιμος εχθρός της ανθρωπότητας και ορκίζεται αιώνια εκδίκηση. Κατοικεί στο κάστρο του το οποίο είναι γεμάτο θανάσιμες παγίδες, τέρατα και κίνδυνους και καταφέρνει κάθε φορά να κάνει δύσκολη τη ζωή του πρωταγωνιστή.

"Ha! Mankind. A cesspit of hatred and lies. Fight for them, then, and die for their sins!"

► Dr. Robotnik (Sonic the Hedgehog)

Ο Dr. Ivo “Eggman” Robotnik είναι κακός, σατανικός και αλαζόνας και έχει μόνο ένα σκοπό. Την παγκόσμια κυριαρχία. Όταν όμως του χαλάει τα σχέδια αυτός ο μπλε σκαντζόχοιρος ονόματι Sonic μαζί με τον φίλο του Tails τότε έχουμε μία από τις πιο διασκεδαστικές κόντρες στο χώρο του gaming ανά τα χρόνια.

"I HATE THAT HEDGEHOG"

► Team Rocket/Giovanni (Pokémon)

Το αφεντικό της ομάδας Πύραυλος με επιθυμία για εξουσία κάνει τα πάντα μαζί τα τσιράκια του για να το καταφέρει. Καταφεύγει συχνά σε απαγωγές και αιχμαλωσίες Pokemon και άλλες εγκληματικές πράξεις είτε ως πρωταγωνιστής είτε από το παρασκήνιο και θα είναι πάντα η Nemesis του Ash Ketchum.

"The ultimage goal of Team Rocket is to use Pokemon to rule the world. I, Giovanni, am its leader!"

► Dr. Wily (Megaman)

Ο Albert W. Wily, επίσης γνωστός ως Dr. Wily, είναι ο κύριος ανταγωνιστής της κλασσικής σειράς Megaman αλλά και του franchise γενικότερα. Είναι ένας σατανικός επιστήμονας ο οποίος προσπαθεί να κατακτήσει τον κόσμο με μια στρατιά ρομπότ αλλά πάντα τον αποτρέπει ο πρώην φίλος του Dr. Light και το δημιούργημα του, ο Megaman.

"Now, the world is MINE!"

► GlaDOS (Portal)

Το GlaDOS ή αλλιώς “Genetic Lifeform and Disc Operating System” είναι ένα σύστημα υπολογιστή τεχνίτης νοημοσύνης που είναι υπεύθυνο για δοκιμές και συντήρηση στα εργαστήρια Aperture . Εμφανίζεται στην σειρά Portal αρχικά στον πρώτο τίτλο σαν η φωνή που καθοδηγεί τον παίχτη αλλά στη συνέχεια αλλάζει σε κάτι μοχθηρό με ξεκάθαρες εχθρικές προθέσεις.

"Well done! Remember: The Aperture Science Bring Your Daughter to Work Day is the perfect time to have her tested"

► Vaas Montenegro (FARCRY 3)

Γεννημένος στα νησιά Rook γίνεται μέλος των ντόπιων Rakyat και αργότερα αρχηγός των πειρατών που δρουν εκεί. Όπως και οι υπόλοιποι εγκληματίες του παιχνιδιού είναι διανοητικά διαταραγμένος και ψυχωτικός, αλλά ταυτόχρονα και χαρισματικός, παίζει και αυτός μεγάλο ρόλο στη βασική ιστορία του παιχνιδιού.

"Did I ever tell you the definition of insanity?"

► Joker (Batman Arkham Series)

Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της pop κουλτούρας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την καταπληκτική σειρά παιχνιδιών του διάσημου και αιώνιου εχθρού του. Η προσωποποίηση της παραφροσύνης και της εγκληματικής φύσης προσπαθεί καθ’ όλη τη διάρκεια να διαλύσει το μυαλό του ορκισμένου του εχθρού ,Batman, είτε έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο είτε σε συνεργασία με άλλους κακοποιούς. Μοναδικός του σκοπός ; Να πνίξει το Gotham City στο χάος!

"Take a hint, old boy, we may have had our differences, but you and me, we're made for each other"

► Dark Samus (Metroid Prime Trilogy)

Αρχικά μια οντότητα γνωστή ως "Metroid Prime", το Dark Samus όχι μόνο έχει παρόμοιες ικανότητες με το εξαιρετικά ισχυρό πρωτότυπο Samus, αλλά είναι επίσης η ζωντανή ενσωμάτωση της ακτινοβολίας Phazon που χρησιμοποιεί ως όπλο αλλά και ως μέσο για την επίτευξη ενός επιπέδου αθανασίας.

Έτσι, όχι μόνο η Dark Samus μπορεί να χειρίζεται την πιο επικίνδυνη μορφή ακτινοβολίας στον κόσμο, αλλά επίσης στερείται εντελώς ηθικής, που σημαίνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει την πλήρη ισχύ της σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο της.

"Horrific as it may sound, there are two of them now."

Αγαπημένος Villain
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

Τελευταία