Αρχική ΝΕΑCINEMA/TVTo teaser του Halloween Kills είναι εδώ, αιματοβαμμένο, δυνατό.

To teaser του Halloween Kills είναι εδώ, αιματοβαμμένο, δυνατό.

Πρόσφατα μάθαμε ότι το πολυαναμενόμενο σίκουελ Halloween Kills θα καθυστερήσει για έναν χρόνο, λόγω του θέματος με τον κορονοϊό. Και παρόλο που αυτή η καθυστέρηση θα μπορούσε να μας ξενερώσει, εντούτοις τα λόγια του μεγάλου Τζον Κάρπεντερ μας ανοίγουν ακόμα περισσότερο την όρεξη.

Ο Κάρπεντερ, αν και πλέον ασχολείται περισσότερο με τη μουσική και όχι τόσο με τη σκηνοθεσία, είναι σα πατρική φιγούρα γύρω από την ανάνηψη του franchise, κάτι που φάνηκε από το άκρως πετυχημένο Halloween του 2018. “Είναι κάτι διαφορετικό. Είναι σα κλασικό slasher επί εκατό. Είναι έντονο, βίαιο και πολύ διασκεδαστικό”, είπε ο Κάρπεντερ.

Ενώ ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, συνέχισε στην ίδια φλέβα, λέγοντας:Η πρώτη ταινία αφορούσε τη Λόρι (σ.σ ο ρόλος της Τζέιμι Λι Κέρτις) και το πώς ζούσε όλα αυτά τα χρόνια σε απομόνωση, περιμένοντας την επιστροφή του Μάικλ. Αυτή τη φορά, θέλουμε να εξετάσουμε τη διασπορά του φόβου και πώς μια κοινωνία εκπίπτει στο χάος”. Ο Οκτώβρης του 2021 δεν μπορεί να έρθει γρηγορότερα.

Τελευταία