Αρχική ΝΕΑPOP CULTUREVideo Game Update - 21/8 - Black Myth Wukong: Το RPG που δεν ξέραμε πως χρειαζόμαστε

Video Game Update - 21/8 - Black Myth Wukong: Το RPG που δεν ξέραμε πως χρειαζόμαστε

Πανδημίες, φυσικές καταστροφές, εκρήξεις που ισοπεδώνουν πόλεις, και γενικά ένας κακός χαμός επικρατεί το 2020. Το Game Science Studio ωστόσο φαίνεται πως φρόντισε να μας φέρει το RPG που δεν είχαμε ιδέα ότι χρειαζόμαστε, με τίτλο Black Myth: Wukong. Βασισμένο στο μύθο του Journey to the West, το παιχνίδι έρχεται να φέρει μια ξεχωριστή, ανανεωμένη ματιά στα παιχνίδια τύπου Dark Souls.

Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι φυσικά ο Monkey King. Οι μάχες -αν κρίνουμε από το trailer διάρκειας 13 λεπτών- αναμένονται δύσκολες, γεμάτες εντυπωσιακές κινήσεις, και φοβερά εφέ. Όλο το παιχνίδι έχει κινέζικο ήχο, ενώ το αδιανόητο view όταν ο κεντρικός χαρακτήρας μετατρέπεται σε έντομο για να περάσει απαρατήρητος, υπόσχεται πολλά ωραία πράγματα.

Φανταστική αισθητική, γιγάντια bosses με fights που θα μας κάνουν να μαρτυρήσουμε, και ιστορία βασισμένη σε έναν από τους σπουδαιότερους μύθους της ανθρωπότητας, συνδυάζονται άψογα. Όλα αυτά από το άσημο στη Δύση Game Science Studio, το οποίο έως τώρα έκανε focus σε mobile video games, όπως τα Red Tides και 100 Heroes.

Τελευταία