Με το νέο τους κομμάτι, Memory of the Sea, οι Cosmonuts ροκάρουν σαν να είναι παλι ‘70s. Κυκλοφορεί στις 26 Μαΐου και είναι το πρώτο λιθαράκι της νέας εποχής του συγκροτήματος, με μια πιο επαγγελματική ματιά στην σύνθεση, την παραγωγή και την προώθηση. 

Γράφτηκε μέσα στην καραντίνα και πρόκειται για μια νοσταλγική classic rock μπαλάντα με ψυχεδελικά και blues στοιχεία, που συμβολίζει την ευκαιρία ενός ισχυρού comeback μετά από μια κρίση, μέσω της αγάπης για τα πράγματα που οι άνθρωποι καταπιάνονται. Η παραγωγή και ηχογράφηση έγινε από τον Γιάννη Δαμιανό στα Antart Studios, και το mastering από τον Nick Townsend στα Townsend Mastering Studios, στο Los Angeles. Η σκηνοθεσία και παραγωγή του βίντεο κλιπ έγινε από τον Λεωνίδα Μιχελόπουλο και τον Δημήτρη Καπουράνη.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.