Οι εκπληκτικοί Σουηδοί θρύλοι της EBM, Covenant, επιστρέφουν στη χώρα μας για δύο ζωντανές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη & την Αθήνα, στις 1 & 2 Δεκεμβρίου.

Covenant! Ένα όνομα που υποδηλώνει κάποια μεγαλοπρέπεια και έναν ισχυρό δεσμό, στοιχεία που ανακαλύπτει κανείς στη μουσική & στους στίχους τους.

Ξεκινώντας ως όνομα, το Covenant ήταν ίσως λίγο φιλόδοξο για μια νεοσύστατη ομάδα εφήβων από τη νότια Σουηδία, με μοναδικό όπλο ένα στοιχειώδη ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αλλά κατέληξε να είναι εξαιρετικά ταιριαστό. Το αν στη συνέχεια η ζωή μιμήθηκε την τέχνη ή η τέχνη τη ζωή είναι συζητήσιμο. Το σίγουρο είναι ότι κατέληξε να συνοψίζει τέλεια το όραμα, το μεγαλείο και την αδελφοσύνη που είναι το ίδιο το συγκρότημα.

Από τη δημιουργία τους το 1988, την πρώτη κυκλοφορία τους (The Replicant) το 1992 & το πρώτο άλμπουμ (Dreams of a Cryotank) το 1994 έως και σήμερα, έχουν καταφέρει να έχουν ορκισμένο κοινό στις live εμφανίσεις τους στη χώρα μας.

Οι Covenant επιστρέφουν στην Ελλάδα
Οι Covenant επιστρέφουν στην Ελλάδα

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Block 33 στη Θεσσαλονίκη & Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Arch Club Live Stage στην Αθήνα, για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα όλα αυτά τα χρόνια, να μας ξεσηκώσουν με κομμάτια όπως το Like Tears in Rain, Bullet, The Men, Dead Stars, Ritual Noise και να τραγουδήσουμε μαζί τους.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Covenant: Eskil Simonsson, Joakim Montelius, Clas Nachmanson

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.