Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Danko Jones, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Το ασταμάτητο τρίο από τον Καναδά έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μαζί με τους The Offspring και τους The Subways θα μας προσφέρουν μια βραδιά αφιερωμένη στο ατόφιο rock ‘n’ roll.

Οι Danko Jones δημιουργήθηκαν στο Τορόντο το 1996 και μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα τέταρτο του αιώνα έχουν δει και κάνει σχεδόν τα πάντα. Με κινητήρια δύναμη το DIY πνεύμα του punk rock και εμπνευσμένοι από το ηλεκτρισμένο rock’n’roll, απέκτησαν φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο και εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα live συγκροτήματα, γεγονός που τους οδήγησε σε περιοδείες και εμφανίσεις δίπλα σε μεγαθήρια όπως οι Motörhead, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses, Sepultura και πολλοί άλλοι.

Τρεις εμφανίσεις ανατριχιαστικής solo αναδρομής στα κομμάτια του Nick Cave

Στα σχεδόν τριάντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας τους, έχουν κυκλοφορήσει έντεκα στούντιο άλμπουμ γνωρίζοντας την αποθέωση από κοινό και κριτικούς. Από τα αιχμηρά blues του “Born A Lion” (2002) και την παρανοϊκή power-pop του “We Sweat Blood” (2003), μέχρι τo άψογο “Below The Belt” (2010) και το πιο πρόσφατο “Electric Sounds” (2023), το ταλέντο του συγκροτήματος να γράφει ηλεκτρισμένα anthems δεν κλονίστηκε ποτέ.
Μια απόλυτα ηλεκτρισμένη εμφάνιση θα δώσουν οι Danko Jones στο Release Athens
Μια απόλυτα ηλεκτρισμένη εμφάνιση θα δώσουν οι Danko Jones στο Release Athens

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, τους υποδεχόμαστε στην Πλατεία Νερού, μαζί με τους The Offspring και τους The Subways, σε μια maximum rock ‘n’ roll βραδιά που θα ανοίξει με ιδανικό τρόπο την αυλαία του Release Athens 2024!