Πέρασαν 35 χρόνια από την κυκλοφορία του “Twins” όπου οι Danny DeVito και Arnold Schwarzenegger πρωταγωνιστούν ως το πλέον αταίριαστο δίδυμο. Κυκλοφόρησε το 1988 και θεωρείται ένα από τα κλασικά φιλμ του είδους.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό GQ, ο Ντάνι Ντε Βίτο συζήτησε την παραγωγή αυτή και τη δυνατότητα να δουλέψει ξανά με τον Arnie. Αποκάλυψε την επιθυμία του για μια συνεργασία σε ένα διαφορετικό έργο.

O Dany DeVito μιλήσε στο GQ για το “Twins” και τον Arnold Schwarzenegger
O Dany DeVito μιλήσε στο GQ για το “Twins” και τον Arnold Schwarzenegger

«Χάσαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε το “Twins 2” επειδή o Arnie έγινε κυβερνήτης. Θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα να είχε επικεντρωθεί σε αυτό αντί να ασχοληθεί με την πολιτική.» είπε αστειευόμενος ο Ντε Βίτο. «Προς το παρόν, συζητάμε για ένα μικρό φιλμ.»

Όταν ρωτήθηκε αν το νέο έργο σχετίζεται με κάποιο sequel του “Twins”, ο Danny DeVito απάντησε αρνητικά. «Όχι, πρόκειται για μια ιστορία μεταξύ δύο φίλων, γιατί περνάμε καλά μαζί. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον με πολλούς τρόπους. Κυρίως επειδή εγώ είμαι πολύ πιο δυνατός από εκείνον.»

Ο Danny DeVito αναμένεται να συνεργαστεί ξανά με τον Billy Crystal για το sequel του "Throw Momma From the Train"

Στη συνέντευξη, ο Ντε Βίτο ανέφερε επίσης ότι σχεδιάζει μια συνέχεια του “Throw Momma From the Train” με τον Billy Crystal. Ο προσωρινός τίτλος του sequel είναι “Throw Papa From the Train“.  Αναμένεται να επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Larry Donner και Owen Lift. Η κωμωδία του 1987 σηματοδότησε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντε Βίτο, ενώ τα γυρίσματα του sequel αναμένεται να ξεκινήσουν το 2024.

Ο Dany DeVito με την κόρη του, Lucy DeVito, από το θεατρικό έργο "I Need That"
Ο Dany DeVito με την κόρη του, Lucy DeVito, από το θεατρικό έργο "I Need That"

Αυτήν την περίοδο, ο Ντε Βίτο πρωταγωνιστεί στο Broadway στο έργο “I Need That“. Στο πλέυρο βρίσκεται και η κόρη του, Lucy DeVito.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.