Το 2023 το club Death Disco ολοκληρώνει μια δεκαετία παρουσίας στο Αθηναϊκά δρώμενα και το γιορτάζει με ένα διήμερο open air φεστιβάλ στο κέντρο της Αθήνας. Το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων το Death Disco μπαίνει στον χορό των καλοκαιρινών φεστιβάλ και εγκαινιάζει το Death Disco Open Air Festival με ένα line up που αυτόματα το τοποθετεί στη πρώτη γραμμή των πιο σημαντικών dark alternative φεστιβάλ της Ευρώπης!

Με μόλις τέσσερις ημέρες να απομένουν, το πλήρες, τελικό πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι διαθέσιμο. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

VNV Nation, Lebanon Hanover, Selofan και άλλοι στην 1η μέρα του Death Disco Open Air Festival!
The Sisters of Mercy, She Past Away και άλλοι στην 2η μέρα του Death Disco Open Air Festival!

Η 1η μέρα του Death Disco Open Air Festival 2023 έρχεται στην Τεχνόπολη στις 22 Ιουλίου με τους VNV Nation να κλείνουν τη βραδιά!

Η 2η μέρα του Death Disco Open Air Festival 2023 έρχεται στην Τεχνόπολη στις 23 Ιουλίου με τους The Sisters of Mercy να κλείνουν τη βραδιά!

Το πρόγραμμα του Death Disco Open Air Festival που διεξάγεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 22 και 23 Ιουλίου 2023!
Το πρόγραμμα του Death Disco Open Air Festival που διεξάγεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 22 και 23 Ιουλίου 2023!

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.