Διασκευή του Total Eclipse of the Heart περιλαμβάνει ο νέος δίσκος της Doro Pesch, με συμμετοχή του Rob Halford! Ο Metal God και θρυλικός frontman των Judas Priest συνεργάστηκε με την πρώτην τραγουδίστρια των Warlock ενόψει του νέου δίσκου της. Το album της Doro θα ονομάζεται Conqueress – Forever Strong and Proud και έρχεται στις 27 Οκτωβρίου 2023 από τη Nuclear Blast.

Μεταξύ άλλων τραγουδιών, το album θα περιέχει και ακόμη ένα cover του σπουδαίου κομματιού της Bonnie Tyler. Αυτή τη φορά βέβαια, η διασκευή θα έχει απόλυτο heavy metal “αέρα”, με τον Halford και την Pesch να ενώνουν δυνάμεις.

Φυσικά, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί cover του Total Eclipse of the Heart. Το θρυλικό κομμάτι της Tyler κυκλοφόρησε το 1983, πριν 40 χρόνια. Συγκεκριμένα, το τραγούδι έχει διασκευαστεί πάνω από 70 φορές! Οι 11 εξ αυτών είναι μη επικυρωμένες διασκευές.

Doro Pesch και Rob Halford διασκεύασαν το θρυλικό Total Eclipse of the Heart, το οποίο έχει πάνω από 70 covers σε διάστημα 40 ετών

Το Conqueress – Forever Strong and Proud θα γίνει ο 15ος solo δίσκος της Doro Pesch. Η θρυλική heavy metal vocalist υπήρξε frontwoman των Warlock από το 1982 έως το 1988. Μαζί τους κυκλοφόρησε τέσσερα albums, πριν αποχωρήσει. Η solo καριέρα της περιλαμβάνει μια τεράστια συλλογή από studio albums, live δίσκους, EPs και πολλά singles.

Το Conqueress - Forever Strong And Proud θα γίνει το 15ο solo album της Doro Pesch με τον Rob Halford να συμμετέχει σε δύο τραγούδια
Το Conqueress - Forever Strong And Proud θα γίνει το 15ο solo album της Doro Pesch με τον Rob Halford να συμμετέχει σε δύο τραγούδια

Πέρα από το Total Eclipse of the Heart, ο Rob Halford συμμετέχει σε ένα ακόμη τραγούδι του νέου δίσκου της Doro. Πρόκειται για cover του σπουδαίου hit των Judas Priest, Living After Midnight!

Όπως ανέφερε η Doro Pesch, ο δίσκος θα περιλαμβάνει 20 τραγούδια. Πέρα από τα δύο covers με τον Halford, υπάρχει ακόμη μια συνεργασία για την οποία δεν μίλησε αναλυτικά. Ο δίσκος είδε το πρώτο του single να κυκλοφορεί τον περασμένο Ιούνιο, με τίτλο “Time For Justice” και ένα video clip που παραπέμπει σε Mad Max αισθητική.

Το album cover του Conqueress - Forever Strong and Proud της Doro Pesch παραπέμπει σε 80s heavy metal album covers
Το album cover του Conqueress - Forever Strong and Proud της Doro Pesch παραπέμπει σε 80s heavy metal album covers
Conqueress - Forever Strong And Proud - Tracklist

1. Children Of The Dawn
2. Fire In The Sky
3. Living After Midnight
4. All For You
5. Lean Mean Rock Machine
6. I Will Prevail
7. Bond Unending
8. Time For Justice
9. Fels In Der Brandung
10. Love Breaks Chains
11. Drive Me Wild
12. Rise
13. Best In Me
14. Heavenly Creatures
15. Total Eclipse Of The Heart
16. Warlocks And Witches (Intro) (Bonus Track)
17. Horns Up High (Bonus Track)
18. True Metal Maniacs (Bonus Track)
19. Heart In Pain (Bonus Track)
20. The Four Horsemen (Bonus Track)

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Artist: Doro Pesch

Album: Conqueress – Forever Strong And Proud

Label: Nuclear Blast

Release Date: 27/10/2023

Genre: Heavy Metal, Hard Rock, Power Metal, Speed Metal

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.