Λίγες μέρες μετά την live εμφάνισή της στο Transtronica Festival στο Αμβούργο, η Elles The Doll μοιράζεται το “Dream Server, το τέταρτο single από τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Exuviae, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου 2023.

Τα όνειρα αποτελούν σταθερή έμπνευση για την Elles The Doll. Γι’ αυτό το Dream Server είναι ένα track – ωδή  στο υποσυνείδητο, το άγνωστο και την οπτική ένταση των ονείρων από την HRΤ εμπειρία της.

Παραμορφωμένα περιβάλλοντα, εναλλαγή γεγονότων και αινιγματικά στοιχεία, έχουν μεταφραστεί σε ένα συνθετικό ηχοτοπίο με οργανική ενορχήστρωση και εξελισσόμενα αποδομημένα φωνητικά.

Ο ήχος τoυ Dream Server συνιστά ένα κράμα οργανικών και ηλεκτρονικών στοιχείων που δημιουργούν μια σουρεαλιστική αφήγηση

H παραγωγή, η σύνθεση και οι στίχοι είναι της ίδιας. Ο ήχος τoυ Dream Server, αλλά και των Catwalk, Beefcakes, Nipple Play, των τριών single από το Exuviae, που έχουν προηγηθεί, συνιστούν ένα κράμα οργανικών και ηλεκτρονικών στοιχείων που δημιουργούν μια σουρεαλιστική αφήγηση: συνθέσεις με αντισυμβατικούς ρυθμούς, glitchy υφές και υπνωτικές μελωδίες που δημιουργούν ένα ξεχωριστό ηχητικό περιβάλλον.

Το Dream Server είναι προπομπός του νέου δίσκου της Elles The Doll Exuviae
Το Dream Server είναι προπομπός του νέου δίσκου της Elles The Doll Exuviae

Η Εlles The Doll είναι μουσική παραγωγός και καλλιτέχνης. Μεγάλωσε στην Κρήτη και έχει ως βάση της το Βερολίνο, όπου διαμένει και εργάζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι αυτοδίδακτη μουσικός διάφορων μουσικών οργάνων (κιθάρα, μπάσο, πιάνο;). Είναι απόφοιτη τμήματος Οπτιακουστικών Τεχνών και ως δημιουργός εστιάζει στον να παρουσιάσει ένα δομημένο ηχητικά και ταυτόχρονα οπτικά καλλιτεχνικό σύμπαν, που μέσα του θα μπορέσει να εκφράσει το όραμα της. 

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Pink Vanity: Constantine Krommydas, Alex Krommydas

Elles the DollBandcampSpotifyYouTube

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.