Οι Elysion στις 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουν την πολυαναμενόμενη και μεγαλύτερη live εμφάνιση τους μέχρι τώρα! Οι Nightrage θα είναι εκεί επισφραγίζοντας ότι τίποτα δε θα μείνει όρθιο εκείνη τη μέρα και σίγουρα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μοναδικοί άρχοντες του groove, Beyond Perception.

Οι Elysion στις 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουν την πολυαναμενόμενη και μεγαλύτερη live εμφάνιση τους μέχρι τώρα! Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφορήσαν το τρίτο τους άλμπουμ “Bring Out Your Dead“, το οποίο εξέλαβε αποθεωτικές κριτικές. Τους χάρισε παγκόσμια αποδοχή και τους βοήθησε να εκτοξεύσουν τις ακροάσεις τους στο Spotify σε πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα νούμερο. ανυπομονούν να μοιραστούν μαζί σας ένα show αφιερωμένο σε όλη τους τη δισκογραφία που δε θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο! Αναμφισβήτητα έχουν αποδείξει από το πρώτο άλμπουμ τους ότι έχουν καταλύσει κάθε όριο και στερεότυπο του female fronted metal. Όπως ότι και η μουσική τους αφορά κάθε σύγχρονο all around rock ακροατή του κόσμου!

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Elysion: Andreas “AR” Roufagalas (Μπάσο), Nikos “NiD” Despotopoulos (Κιθάρα), Ilias P. “Laitsman” Laitsas (Τύμπανα), Giannis “Johnny Zero” Giannikos (Κιθάρα, πλήκτρα), Christiana Hatzimihali (Φωνή)

Μαζί τους super special guests οι Nightrage! Οι συστάσεις είναι περιττές… Φημίζονται για τον εσωτερικό θυμό με τον οποίο διηγούνται τις ιστορίες τους ,αλλά ταυτόχρονα για τη σαγήνη των μελωδιών τους. Οι ήχοι που σε καθηλώνουν και κολλάνε στο μυαλό σου, καθώς και τα εμπορικότατα ρεφραίν τους που τα καθιστούν από τα πιο «κολλητικά» που εχει να επιδείξει το metal τις τελευταίες δεκαετίες, σε καμία περίπτωση δε στερούν κάτι από την ωμότητα και ευθύτητα που τους χαρακτηρίζει. Οι Nightrage θα είναι εκεί επισφραγίζοντας ότι τίποτα δε θα μείνει όρθιο εκείνη τη μέρα!

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Nightrage: Marios Iliopoulos (Κιθάρα), Magnus Söderman (Κιθάρα), Francisco Escalona (Μπάσο), Dino George Stamoglou (Τύμπανα), Konstantinos Togas (Φωνή)

Σίγουρα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μοναδικοί άρχοντες του groove, Beyond Perception. To τετραμελές συγκρότημα από την Αθήνα μετρά ήδη 20 χρόνια από την ίδρυσή του, μέσα στα οποία έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα albums και ένα EP το οποίο είναι και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους. Ιδιαίτερα δραστήριοι, έχουν περιοδεύσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετέχοντας σε πολλά φεστιβάλ και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα ονόματα. Δε θα ξεφύγει κανείς από την ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής!

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Beyond Perception: Panos Kalavrezos (Μπάσο), Kostas Kalavrezos (Κιθάρα), Makis (Φωνή), Nikk Perros (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.