Με τον τίτλο Make Them Beg For Death θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο άλμπουμ των Dying Fetus. H πολυαναμενόμενη συνέχεια του Wrong One To Fuck With του 2017, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου μέσω της Relapse Records.

Make Them Beg For Death θα ονομάζεται η δισκογραφική επιστροφή των Dying Fetus
Make Them Beg For Death θα ονομάζεται η δισκογραφική επιστροφή των Dying Fetus

Η ηχογράφηση του δίσκου έγινε στη Βαλτιμόρη από τον μακροχρόνιο παραγωγό της μπάντας, Steve Wright. Τη μίξη έχει αναλάβει ο Mark Lewis (Cannibal Corpse). «Επί της ουσίας συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το Wrong One To Fuck With», περιγράφει ο Trey Williams. «Δεν χρειάζεται να συμμετέχουμε στην κούρσα του ποιος θα παίξει πιο δύσκολα και τεχνικά. Έχουμε τα μεγάλα όπλα και το έχουμε αποδείξει αυτό. Το θέμα είναι να τα έχουμε στραμμένα στη σωστή κατεύθυνση», συμπληρώνει.

«Βάζουμε τη δική μας πινελιά στο death metal», εξηγεί ο John Gallagher. «Ήμασταν όπως οι περισσότερες μπάντες, ξεκινώντας από το γκαράζ, πίνοντας μπύρα, διασκεδάζοντας λίγο το Σαββατοκύριακο, βρίσκοντας τους σωστούς ενισχυτές μέσω δοκιμής και λάθους. Αναμείξαμε πτυχές συγκροτημάτων που μας άρεσαν – Suffocation, Obituary, Deicide και Cannibal Corpse, μεταξύ άλλων- τη διπλή φωνητική προσέγγιση των CARCASS – και αναπτύξαμε το δικό μας μουσικό όραμα. Η φιλοσοφία είναι η ίδια τώρα όπως ήταν όταν ξεκίνησε η μπάντα. Να γράφουμε πιασάρικα riffs και να τα κάνουμε αξιομνημόνευτα. Όποιο στυλ μουσικής κι αν κάνεις, κάνε το κάτι που ο κόσμος θέλει να ακούει επανειλημμένα», καταλήγει.

Make Them Beg For Death - Tracklist

1. Enlighten Through Agony
2. Compulsion For Cruelty
3. Feast Of Ashes
4. Throw Them in the Van
5. Unbridled Fury
6. When The Trend Ends
7. Undulating Carnage
8. Raised In Victory / Razed In Defeat
9. Hero’s Grave
10. Subterfuge

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Artist: Dying Fetus

Album: Make Them Beg For Death

Label: Relapse Records

Release Date: 08/09/2023

Genre: Brutal Death Metal

Producer: Steve Wright

Dying Fetus: John Gallagher (Κιθάρα, φωνή), Sean Beasley (Μπάσο, φωνή), Trey Williams (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.