Η πρωταγωνίστρια του Fallout, Ella Purnell, εξηγεί την απόφαση που παίρνει η Lucy στο φινάλε της πρώτης σεζόν. Η σειρά κυκλοφόρησε στο Prime Video νωρίτερα αυτόν το μήνα με showrunners τους Graham Wagner και Geneva RobertsonDworet. Μετά από μια γεμάτη δράση και ανατροπές σεζόν, στο φινάλε της 1ης σεζόν του Fallout η Lucy μαθαίνει ότι ο πατέρας της, Hank (Kyle Maclachlan), είναι υπεύθυνος για την καταστροφή του Shady Sands και τη μετατροπή της μητέρας της σε Ghoul. Στο φινάλε της σεζόν, η Lucy σκοτώνει ό,τι απέμεινε από τη μητέρα της πριν επιλέξει να ακολουθήσει το Ghoul του Walton Goggins στη Wasteland.

Μετά την επιβεβαίωση της δεύτερης σεζόν του Fallout , η Purnell αναλύει τη μεγάλη απόφαση της Lucy σε μια συνέντευξης στο GQ. Σύμφωνα με την ηθοποιό, η σκηνή της Lucy που σκοτώνει τη μητέρα, χρειάστηκε πολλά takes μέχρι να καταλήξουν στον σωστό τόνο και επίπεδο συναισθήματος.

Μιλώντας στο GQ, η Ella Purnell σχολιάζει το σοκαριστικό τέλος της πρώτης σεζόν του Fallout

“Πρέπει να περάσει από τα πέντε στάδια της θλίψης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ξαναγυρίσαμε (τη σκηνή), επειδή αρχικά όλοι είχαμε διαφορετική ιδέα για το πώς θα εξελισσόταν αυτό το τέλος. Αρχικά γυρίσαμε το ότι σκότωσα τη μητέρα μου ως μια πολύ συναισθηματική στιγμή. Υπήρχαν πολλά δάκρυα και θρήνοι. Όμως, δεν νιώθαμε ότι ήταν σωστό. Νιώθαμε ότι, αν είναι να σηκωθεί και να πάει στην ερημιά, πρέπει να είναι μια αλλαγμένη γυναίκα. Πρέπει η θλίψη της να δώσει τη θέση της σε κάτι πιο σκληρό.

Σκοτώνει τη μητέρα της ως μία πράξη ελέους. Κάνει δηλαδή, ό,τι ακριβώς έκανε ο Ghoul στον Roger. Έμαθε από αυτόν. Έχει μετατραπεί σε αυτόν. Όταν είπε, «Δεν θα γίνω ποτέ εσύ», ίσως αυτό να μην ήταν αλήθεια. Και εκείνη τη στιγμή, όταν πυροβολεί τη μαμά της, σημαίνει τόσα πολλά πράγματα. Σημαίνει, «Έρχομαι μαζί σου», «Θα συναντήσω τους δημιουργούς μου». Σημαίνει, «Σε μισώ γαμώτο, αλλά έχω μετατραπεί σε σένα γιατί είχες δίκιο».

Θέλω οι θεατές στο τέλος να αναρωτιούνται αν ο ήρωάς τους είναι ακόμα καλός άνθρωπος.

Τι θα μπορούσε να ακολουθήσει για τη Lucy στη 2η σεζόν του Fallout

Η Lucy, μια Vault Dweller, ουσιαστικά χρησιμεύει ως “ξεναγός” για μεγάλο μέρος της 1ης σεζόν, βοηθώντας στην εισαγωγή του μετα-αποκαλυπτικού κόσμου του Fallout στους θεατές που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια. Μέσω της Lucy παρουσιάζονται οι διάφορες φατρίες και τα πλάσματα της αποκάλυψης και σιγά σιγά σκληραίνει όσο προχωράει η σειρά. Αφού περάσει όλες αυτές τις κακουχίες και τελικά βρει τον πατέρα της, μαθαίνει για τις κακές πράξεις του και τότε ολοκληρώνεται η αλλαγή της.

Αφού αποκηρύσσει τον πατέρα της στο φινάλε της 1ης σεζόν του Fallout, η 2η σεζόν θα μπορούσε να παρουσιάσει μια Lucy που είναι πολύ λιγότερο αφελής. Έχει πλέον βιώσει πραγματικά τη φρίκη της Wasteland και θα πρέπει να συμβιβαστεί με το ρόλο της οικογένειάς της στην κατάσταση του κόσμου. Ο Ghoul παρουσιάζεται ως μια βίαιη και γενικά ανελέητη φιγούρα και η απόφασή της να τον ακολουθήσει υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι παρόμοιο.

Fallout | Season 1 | Review

Δεν είναι σαφές πότε θα συνεχιστεί η 2η σεζόν στο ευρύτερο χρονοδιάγραμμα του Fallout, αλλά με πολλά από τα κομμάτια να έχουν πλέον τοποθετηθεί στο ταμπλό και με τη Lucy να έχει πλέον σε μεγάλο βαθμό συνηθίσει την κατάσταση του κόσμου, η σεζόν 2 θα μπορούσε να καταλήξει στην εξερεύνηση του χαρακτήρα της Purnell σε ακόμα βαθύτερο επίπεδο. Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει για τη Lucy στο Fallout, αλλά είναι σαφές ότι τα γεγονότα του φινάλε θα έχουν μεγάλες επιπτώσεις στα επόμενα επεισόδια.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.