Η φήμη έρχεται μέσω του MyTimeToShineHello, ενός λογαριασμού στο Twitter με αποδεδειγμένο ιστορικό όσον αφορά ειδήσεις που αφορούν τον κινηματογράφο. Το tweet του MyTimeToShineHello περιλαμβάνει εξώφυλλο από τη σειρά κόμικς G.I. Joe vs. the Transformers του 2003 της Image, μαζί με μία μόνο γραμμή κειμένου: “Συμβαίνει“. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Paramount Pictures, η οποία κατέχει τα δικαιώματα των σειρών G.I. Joe και Transformers, δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα ότι μία ταινία crossover βρίσκεται στα πλάνα της. Αυτό σημαίνει ότι η φήμη θα πρέπει να ληφθεί με επιφύλαξη προς το παρόν.

Σε περίπτωση που ένα τέτοιο πρότζεκτ υλοποιηθεί, θα αποτελέσει μία εκπληκτική επόμενη κίνηση για το franchise των Transformers. Το τελευταίο μέρος της μακρόχρονης σειράς, το Transformers: Rise of the Beasts, αναμένεται τον Ιούνιο του ‘23 και έχει προγραμματιστεί να αποτελέσει το πρώτο μέρος μίας τριλογίας ταινιών. Επιπλέον, οι αναλυτές της βιομηχανίας προβλέπουν ότι το “Rise of the Beasts” θα συγκεντρώσει 68-70 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας του, γεγονός που καθιστά πολύ πιθανό να πάρει το πράσινο φως η προγραμματισμένη συνέχεια.

Η Paramount σκοπεύει επίσης να χωρέσει τουλάχιστον μία animated ταινία Transformers γύρω από τις live action κυκλοφορίες της. Με τίτλο Transformers One, η ταινία αυτή θα εστιάζει στη σχέση μεταξύ του Optimus Prime και του Megatron και θα διαδραματίζεται αποκλειστικά στον πλανήτη Cybertron. Το καστ της περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth (Optimus Prime), Brian Tyree Henry (Megatron), Scarlett Johansson (Elita), KeeganMichael Key (Bumblebee), Jon Hamm (Sentinel Prime) και Laurence Fishburne (Alpha Trion). Το Transformers One θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ πιο ήσυχα στο μέτωπο των G.I. Joe. Η τελευταία προσθήκη του franchise, το Snake Eyes: G.I. Joe Origins του 2021, έτυχε αρνητικής υποδοχής από τους κριτικούς και πάτωσε στο box office, θέτοντας υπό αμφισβήτηση το μέλλον του franchise. Από τότε ο παραγωγός Lorenzo di Bonaventura πρότεινε ότι μία streaming σειρά την Lady Jaye της Adrianne Palicki να μετατραπεί σε επόμενη ταινία G.I. Joe.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.