Οι Fuel Eater επιστρέφουν με νέο κομμάτι μετά από 5 χρόνια. Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 κυκλοφορούν το πρώτο single με όνομα “The Book of Absurdity” από το επερχόμενο 3ο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα. Έχουν προγραμματίσει εμφανίσεις σε καλοκαιρινά φεστιβάλ της χώρας, ανάμεσα τους και η τελευταία έκδοση του Los Almiros Festival.

Οι Fuel Eater είναι μια Heavy Rock μπάντα που ξεκίνησε την πορεία της από την πόλη της Πάτρας το 2012. Το 2014 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους, μαζί με video clip για το κομμάτι “King of a Desert Utopia” ενώ παράλληλα ξεκίνησαν τις εμφανίσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Πέντε χρόνια μετά οι Fuel Eater επιστρέφουν με νέα μουσική και παρουσιάζουν το νέο single τους, The Book of Absurdity
Πέντε χρόνια μετά οι Fuel Eater επιστρέφουν με νέα μουσική και παρουσιάζουν το νέο single τους, The Book of Absurdity

Το 2015 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο Full Length άλμπουμ τους με τίτλο ‘Centralia’ και το 2018 το follow up με τίτλο ‘Soberian Kinship’, με το δεύτερο να συνοδεύεται και από 2 video clips για τα κομμάτια ‘Cosmic Rifle’ και ‘Who Am I?’.

Στα πλαίσια της προώθησής τους, η μπάντα εμφανίστηκε σε περισσότερες από 20 πόλεις σε πολλά venues αλλά και στα μεγαλύτερα εγχώρια festivals όπως το Street Mode Festival.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: Fuel Eater

Release Date: 06/06/2023

Genre: Heavy Rock

Fuel Eater (according to Encyclopaedia Metallum): Gordon Kansas (Φωνή), Thanos Dritsas (Κιθάρα, φωνή), Marios Sen (Μπάσο), Vasilis Koutsompinas (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.