Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των δύο προηγούμενων κομματιών “The Book Of Absurdity” και “III Noma”, για το οποίο έχει γυριστεί και video clip, οι Fuel Eater αποκαλύπτουν το ολοκαίνουριο “The Whisperer”. Το πολυαναμενόμενο “Echoes Of Absurdity”, θα αποτελεί την τρίτη δουλειά του συγκροτήματος. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύτηκε και το εξώφυλλο, που προκάλεσε πολλές θετικές αντιδράσεις.

Με τα προηγούμενα δύο singles να προμηνύουν ήδη διαφορετική προσέγγιση στις συνθέσεις και τον ήχο της μπάντας, το “The Whisperer” έρχεται να δώσει μία ακόμη διαφορετική νότα στο πυροβολικό των Fuel Eater.

Πρόκειται για ένα ως επί το πλείστο ακουστικό κομμάτι, με έντονες επιρροές Dark alternative country, τις οποίες όμως έχει πλήρως υιοθετήσει και οικειοποιηθεί η μπάντα, με αποτέλεσμα το κομμάτι να στέκεται επάξια δίπλα στον παλαιότερο ήχο του συγκροτήματος.

Το “Echoes of Absurdity” των Fuel Eater θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου 2023

Ιδιαίτερα ξεχωρίζουν η προσθήκη βιολιού και πολυφωνίας, που δίνουν μία επιπλέον ενδιαφέρουσα διάσταση στο σύνολο, ενώ οι ακουστικές εικόνες που αποδίδονται στιχουργικά ολοκληρώνουν αρμονικά ένα ήδη πολύ όμορφο σύνολο.

Fuel Eater, SoMe, DEPART
Οι Πατρινοί Fuel Eater είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον τρίτο τους δίσκο, "Echoes of Absurdity".

Το “Echoes of Absurdity” θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου 2023 και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην πλατφόρμα του Bandcamp.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.