Οι Gemma παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο δεύτερο album τους “Δρόμοι” και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους μοναδικούς Incirrina για ένα ανεπανάληπτο και ξεχωριστό show. Ψυχεδέλεια, darkwave ατμόσφαιρα, breakbeat ρυθμοί και χορός σε ένα από τα πιο must watch live της πόλης.

Οι Gemma είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα σχήματα στην ελληνική μουσική σκηνή. Το πρώτο τους LP ονομάζεται “Gemma”, κυκλοφόρησε το 2021. Περιλαμβάνει 8 κομμάτια έχοντας λάβει φανταστικές κριτικές από τον τύπο, τα blogs και τα ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο.

Gemma, Δρόμοι

Στην σκηνή του Arch Club στις 24 Μαρτίου, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα το νέο τους album “Δρόμοι”. Το album κυκλοφορεί από τις αρχές του 2024 με την βοήθεια της Joe Records και ήδη ταράζει τα νερά της ελληνόφωνης underground σκηνής. Με διάθεση χορευτική, ατμοσφαιρική και άλλες φορές σκοτεινή και συμμετοχές όπως του Μάριου Νταβέλη (Fundracar) και της Miss Zebra, οι Gemma κινούνται σε καινούργιους δρόμους, με διάθεση για εξωστρέφεια και πειραματισμό.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Οι Incirrina είναι ένα dark electronic/minimal synth duo αποτελούμενο από τους Γιώργο Κ. και Ειρήνη Τ. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τη χρήση ηλεκτρονικών ήχων από αναλογικά κυρίως synthesizers και σκοτεινές μελωδίες σε συνδυασμό με έντονα ρυθμικά στοιχεία. Έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες και φεστιβάλ στην Ελλάδα, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Κροατία, την Ουγγαρία.

Επίσης τιμήθηκαν με βραβείο για τη συμμετοχή τους στο “Syd Sessions Go ADAF” το Σεπτέμβριο του 2021. Έχουν κυκλοφορήσει το maxi single “Devastations/R.Daneel” μαζί με τους The Man & His Failures (Smash Records, 2021) και τα “8.15” – βασισμένο σε ποίηση του William Blake (Geheimnis Records, 2019) και “Lip Led Scream” (Cold Transmission , 2022).

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.