Στις 29 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα με τρία επεισόδια το Gen V, από τον δημιουργό του The Boys, Eric Kripke. Η νέα σειρά, η οποία διαδραματίζεται σε ένα κολέγιο υπερηρώων, θα προβάλλεται εβδομαδιαία και η πρώτη σεζόν ολοκληρώνεται στις 3 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Amazon για το “Gen V”: «Η σειρά “Gen V” θα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές που θα δούμε ποτέ. Από τον κόσμο του “The Boys” έρχεται το “Gen V”. Θα εξερευνά την εκπαίδευση της πρώτης γενιάς υπερηρώων που γνώριζαν για το Compound V και ότι οι δυνάμεις τούς είχαν χορηγηθεί με ένεση και δεν είναι κάποιο θεόσταλτο δώρο. Αυτοί οι νεαροί, ανταγωνιστικοί ήρωες θέτουν σε δοκιμασία τα σωματικά και πνευματικά τους όρια, διεκδικώντας την πολυπόθητη πρώτη θέση της σχολής. Γρήγορα μαθαίνουν ότι η φιλοδοξία συνοδεύεται από θυσίες. Ότι η διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο πίστευαν κάποτε. Όταν τα σκοτεινά μυστικά του κολεγίου έρχονται στο φως, οι μαθητές πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το τι είδους ήρωες θέλουν να γίνουν».

Στο “Gen V” πρωταγωνιστούν οι Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas και Marco Pigossi.

Στους guest stars περιλαμβάνονται οι Clancy Brown και Jason Ritter, καθώς και οι πρωταγωνιστές του “The Boys” Jessie T. Usher, Colby Minifie και P.J. Byrne, οι οποίοι θα επαναλάβουν τους ρόλους τους στο spinoff.

Έρχεται το Gen V, τo spinoff του The Boys, στις 29 Σεπτεμβρίου στο Prime Video
Έρχεται το Gen V, τo spinoff του The Boys, στις 29 Σεπτεμβρίου στο Prime Video

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Series: Gen V

Platform: Prime Video

Episode Duration: 50′

Season: 1

Number of Episodes: 8

Year: 2023

Genre: Action, Adventure

Creator: Eric Kripke

Writers: Garth Ennis, Evan Goldberg

Starring: Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas και Marco Pigossi

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.