Ούτε λεπτό δεν έχασε το Ghostbusters: Frozen Empire μετά το τέλος της απεργίας στο Hollywood. Αμέσως ξεκίνησε η προώθηση πληροφοριών για το πολυαναμενόμενο sequel του Ghostbusters: Afterlife. Με ένα teaser trailer δύο λεπτών, ανακοινώθηκε ο τίτλος του φιλμ. Πρωταγωνιστές και πάλι οι Paul Rudd και Finn Wolfhard. Στο cast και οι σπουδαίοι Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson και Annie Potts, με τέσσερα από τα πέντε μέλη των OG Ghostbusters να επιστρέφουν!

Πέρα από τους συνήθεις… υπόπτους, στο cast του Ghostbusters: Frozen Empire βρίσκουμε και νέα πρόσωπα. Οι Patton Oswalt και Kumail Nanjiani θα έχουν ρόλους στο νέο φιλμ, σκηνοθεσίας του Gil Kenan (Monster House).

Όπως βλέπουμε στο teaser-trailer, το Ghostbusters: Frozen Empire αντικαθιστά την αρχική ομάδα των Ghostbusters με την οικογένεια Spengler. Το εντυπωσιακό είναι πως το νέο φιλμ θα μας χαρίσει ένα τρομερό reunion, αφού όπως είδατε παραπάνω, επιστρέφουν τέσσερα κεντρικά μέλη του πρώτου φιλμ. Οι Murray, Aykroyd και Hudson επιστρέφουν ως Peter Venkman, Ray Stantz και Winston Zeddemore. Η Annie Potts επιστρέφει ως Janine Melnitz. Θα είναι η πρώτη φορά από το 1989 (!) που τα αρχικά μέλη του cast των Ghostbusters έρχονται ξανά μαζί για χάρη του franchise.

Στο Ghostbusters: Frozen Empire έχουμε τη θριαμβευτική επιστροφή των τεσσάρων από τους πέντε OG Ghostbusters

Η νοσταλγία θα χτυπήσει… κόκκινο και όχι μόνο λόγω επιστροφών προσώπων! Η ομάδα επιστρέφει στη Νέα Υόρκη για να ενωθεί με τους αρχικούς Ghostbusters ώστε να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη απειλή. Μια οντότητα μεταφυσική η οποία ειδικεύεται στο ψύχος! Και εδώ έρχεται να αποκτήσει θρυλική υπόσταση το ιστορικό τζάκι μπροστά στο οποίο ξεκίνησαν όλοι στο πρώτο φιλμ.

Το cast του Ghostbusters: Afterlife επιστρέφει για το Ghostbusters: Frozen Empire και μαζί του και 4 από τους 5 OG Ghostbusters!
Το cast του Ghostbusters: Afterlife επιστρέφει για το Ghostbusters: Frozen Empire και μαζί του και 4 από τους 5 OG Ghostbusters!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τζάκι αναμένεται να έχει ξεχωριστή σημασία στη νέα ταινία. Στο teaser-trailer βλέπουμε τους νέους Ghostbusters (Callie, Gary, Trevor και Phoebe) να συναντούν τους παλιούς στο σημείο που το τέρας προκαλεί καταστροφές. Το τζάκι εμφανίζεται αρκετές φορές στο trailer και έτσι υποψιαζόμαστε πως δεν θα είναι απλώς ένα σημείο για ζεστασιά και ιστορίες. Ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στο να προσφέρει στους Ghostbusters τη μόνη πηγή ζεστασιάς σε μια παγωμένη Νέα Υόρκη!

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.