Το τελικό τρέιλερ του “Ghostbusters: Frozen Empire” κυκλοφόρησε μέσω του SFFGazette.com. Και ενώ ως franchise είναι γνωστό για το γέλιο του, φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα έχουμε και λίγο πραγματικό τρόμο.

Παρά το γεγονός ότι διαρκεί μόλις ένα λεπτό, αυτό το sneak peek παρουσιάζει τον Garraka. Ίσως την πιο θανατηφόρα απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η Νέα Υόρκη. Ακόμα και με δύο ομάδες Ghostbusters που θα ενωθούν, είναι ξεκάθαρο ότι θα έχουν πολύ δουλειά να κάνουν.

Για την επιστροφή του Ghostbusters franchise στη Νέα Υόρκη, ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος Gil Kenan εξήγησε: «Η μετακίνηση στην Οκλαχόμα στο “Afterlife” ήταν σε μεγάλο βαθμό σχεδιασμένη. Ξέραμε ότι έπρεπε να φύγουμε από τη Νέα Υόρκη για να επαναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει να κάνεις ghostbusting και τι σημαίνει να είσαι Ghostbuster.

Θέλαμε να εστιάσουμε στις ιστορίες των χαρακτήρων, βάζοντας στο επίκεντρο την οικογένεια Spengler και ιδιαίτερα τη Phoebe. Έπρεπε να ξεφύγουμε με κάποιον τρόπο από το κυνήγι φαντασμάτων, ώστε να μπορέσουμε να το επαναπροσδιορίσουμε. Αφού το κάναμε αυτό, το επόμενο καθήκον ήταν: “Πώς θα πάρετε αυτή την κληρονομιά;”.

Πώς παίρνεις το μονοπάτι που έχει χαραχθεί μπροστά στους χαρακτήρες μας και τους αναγκάζεις να μπουν στο ρινγκ; Τι σημαίνει να είσαι Ghostbuster; Τι σημαίνει να είσαι Ghostbuster στη Νέα Υόρκη; Και συγκεκριμένα, τι σημαίνει να είσαι Ghostbuster στη Νέα Υόρκη όταν η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετώπισε ποτέ η πόλη κάνει την εμφάνισή της;» κατέληξε ο σκηνοθέτης.

Στο “Ghostbusters: Frozen Empire”, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα. Στον εμβληματικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης, για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters. Οι τελευταίοι, έχουν αναπτύξει ένα άκρως απόρρητο ερευνητικό εργαστήριο για να πάνε την εξόντωση των φαντασμάτων στο επόμενο επίπεδο.

Ωστόσο, όταν η ανακάλυψη ενός αρχαίου τεχνουργήματος απελευθερώνει μια πανίσχυρη οντότητα, οι νέοι και οι παλιοί Ghostbusters πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Καλούνται να προστατεύσουν το σπίτι τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων.

Ghostbusters: Frozen Empire
Ghostbusters: Frozen Empire

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt. Παίζουν επίσης οι Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts και Bill Murray. Οι Jason Reitman & Gil Kenan έγραψαν το σενάριο, ενώ ο τελευταίος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Το “Ghostbusters: Frozen Empire” έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2024.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.