Το Gimme Shelter Film Festival ενημέρωσε πως λόγω προβλήματος υγείας οι Timo Tolkki’s Strato δεν θα έρθουν στην Αθήνα! Η εκδοχή των Stratovarius υπό τον Timo Tolkki ήταν να συνοδεύσει τους Firewind (μαζί με Nervosa και Lazy Man’s Load) στο Gimme Shelter Film Festival στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Gimme Shelter Film Festival:

“Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους και τις φίλες του GIMME SHELTER OPEN AIR FEST ότι, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, οι TIMO TOLKKI’S STRATO δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα και με δήλωσή τους την οποία μας ζήτησαν να κοινοποιήσουμε:
Λόγω ενός εντελώς ξαφνικού και απρόβλεπτου θέματος υγείας, είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την εμφάνισή μας στο Gimme Shelter Open Air της Αθήνας, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή. Λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Ανυπομονούσαμε να παίξουμε εκεί για εσάς, αλλά προέχει πάντα η υγεία. Όπως ανυπομονούμε και για την κυκλοφορία του νέου μας album “Return to Dreamspace”, αλλά και να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια shows.
– Timo Tolkki’s Strato

Λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας οι Timo Tolkki's Stratovarius δεν έρχονται στην Αθήνα για το Gimme Shelter Film Festival
Λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας οι Timo Tolkki's Stratovarius δεν έρχονται στην Αθήνα για το Gimme Shelter Film Festival

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το πρόγραμμα της ημέρας διαμορφώνεται ως εξής:
Οι πόρτες της Τεχνόπολης θα ανοίξουν στις 18:30.
19:15 Lazy Man’s Load
20:15 Nervosa
21:45 Firewind

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν επιτρέπει στους Timo Tolkki's Strato να έρθουν στην Αθήνα για το Gimme Shelter Film Festival

H προπώληση συνεχίζεται στην τιμή των €25:
www.GSFFathens.com
www.viva.gr / www.more.com
Tεχνόπολη, Public, Nova, Media Markt και σε όλα τα σημεία του δικτύου viva, σε όλη την Ελλάδα
Το ταμείο της Τεχνόπολης θα ανοίξει από τις 18:00 και θα διαθέτει εισιτήρια στην τιμή των €30.
Για παιδιά ως 12 ετών με συνοδεία ενήλικα, η είσοδος είναι δωρεάν.

Ενημερώνουμε πως όποιος/όποια δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημέρα, όπως αυτή διαμορφώνεται, έχει τη δυνατότητα να μην κάνει χρήση του εισιτηρίου του και να αποζημιωθεί, με όρους και τρόπο που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

GIMME SHELTER FILM FESTIVAL: Firewind, Nervosa και Lazy Man’s Load ζωντάνα στην Τεχνόπολη

Το 𝗚IMME 𝗦HELTER 𝗙ILM 𝗙ESTIVAL παρουσιάζει τους Firewind, Nervosa και Lazy Man’s Load στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Το GIMME SHELTER OPEN AIR FEST ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που ίσως προκαλεί η συγκεκριμένη εξέλιξη.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής της εμφάνισης των Τimo Tolkki’s Strato στην Αθήνα, ανάλογα πάντα και με την εξέλιξη του προβλήματος που οδήγησε στην ακύρωση.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε στην Τεχνόπολη. Άλλωστε, την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες!”

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.