Ο Harrison Ford είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να απαντήσει στο ερώτημα αν ο Han Solo ή ο Indiana Jones θα κέρδιζαν σε μια μάχη. Οι δύο χαρακτήρες, και οι δύο από franchises της Lucasfilm, είναι οι – ίσως – πιο διάσημοι χαρακτήρες που έχει υποδυθεί ο Harrison Ford κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του ως ηθοποιός. Μπορεί ο Han Solo να σκοτώθηκε στο Star Wars: The Force Awakens και ο Indiana Jones, ο τολμηρός αρχαιολόγος, να επιστρέφει για μία τελευταία περιπέτεια στο Indiana Jones and the Dial of Destiny, ωστόσο το ερώτημα παραμένει.

Ο Harrison Ford απάντησε ποιος θα κέρδιζε σε μία μάχη μεταξύ Han Solo και Indiana Jones
Ο Harrison Ford απάντησε ποιος θα κέρδιζε σε μία μάχη μεταξύ Han Solo και Indiana JonesΟ Harrison Ford απάντησε ποιος θα κέρδιζε σε μία μάχη μεταξύ Han Solo και Indiana Jones

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Esquire, ο Ford αποκάλυψε την ερώτηση που του κάνουν τις περισσότερες φορές – ποιος θα κέρδιζε σε μια μάχη μεταξύ του Indiana Jones και του Han Solo; Ο ηθοποιός είχε την τέλεια απάντηση, απαντώντας: “Εγώ!“.

«Λοιπόν, συνήθως με ρωτούν: “Αν γινόταν μια μάχη μεταξύ του Han Solo και του Indiana Jones, ποιος θα κέρδιζε γαμώτο;”. Και εγώ λέω, “Εγώ! Και ξέρεις γιατί; Γιατί μία τέτοια ερώτηση είναι εντελώς ηλίθια»

Πηγή: Esquire

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.