Έχουμε βροχή στο Hellfest 2023, όχι κανά ψιλόβροχο, φάση να ψάχνουμε για κιβωτό μήπως και είμαστε οι εκλεκτοί. Αυτοί που θα συνεχίσουμε το είδος – όχι και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για την ανθρωπότητα. Γύρω στις 16:00 λοιπόν σταμάτησε ο κατακλυσμός και αναγκαστικά ψάξαμε κάτι για να ζεσταθούμε/στεγνώσουμε. Αυτό το κάτι λοιπόν, ήταν οι Hatebreed.

O Jamey βγαίνει στη σκηνή και ρωτάει αν ξέρουμε δύο λέξεις. Η μία ήταν το “Destroy” και η άλλη το “Everything“. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έγινε με το γεια σας. Τετάρτη ημέρα Hellfest και τέτοιο χαμό τόσο νωρίς δεν είχε καταφέρει κανείς να δημιουργήσει. Καπάκι, Live for this και αμέσως μετά, In Ashes They Shall Reap. Ήξεραν ότι είχαν λίγο χρόνο, οπότε αποφάσισαν να παίξουν ένα best of και να πάρουν κεφάλια.

Λίγο μετά την καταιγίδα στο Hellfest 2023, οι Hatebreed ζέσταναν για τα καλά τους χιλιάδες παρευρισκόμενους
Λίγο μετά την καταιγίδα στο Hellfest 2023, οι Hatebreed ζέσταναν για τα καλά τους χιλιάδες παρευρισκόμενους

Ακούγομαι υπερβολικός; Ωραία, αμέσως μετά έρχονται τα As Diehard As They Come – αυτό που θεωρεί ο Jamey ότι είμαστε, και χωρίς παύση, This is now.

Πόσο να αντέξει το γέρικο κορμί μου με περίπου 70 χιλιόμετρα πεζοπορία το τελευταίο τριήμερο και κάτι; Έπρεπε όμως να αντέξει και άντεξε γιατί η συνέχεια είχε Looking Down the Barrel of Today, Perseverance και φυσικά το κλείσιμο, I will be heard. Μαγικό live, επίσης απωθημένο ετών και αν κρατάω ένα πράγμα αυτό είναι το μήνυμα του Jamey πριν το Ashes:Να σηκώνετε τον διπλανό όταν πέφτει και να τον βοηθάτε όταν το χρειάζεται και μην περιμένετε να σας το ζητήσει.”

MONO HATEBREED ΡΕ!

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Artist: Hatebreed

Genre: Hardcore

To the Threshold

Destroy Everything

Proven

Live for This

Tear It Down

In Ashes They Shall Reap

As Diehard as They Come

Driven by Suffering

This Is Now

Looking Down the Barrel of Today

Smash Your Enemies

Perseverance

I Will Be Heard

Hatebreed: Jamey Jasta (Φωνή), Frank Novinec (Κιθάρα), Chris Beattie (Μπάσο), Wayne Lozinak (Κιθάρα), Matt Byrne (Τύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.