Στα τέλη του 2023, οι Paramore προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία. Έσβησαν τους λογαριασμούς τους στα social media και “έριξαν” την ιστοσελίδα τους. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις τους προς την Atlantic Records. Την ίδια ώρα, η μπάντα είχε παραδεχθεί ένα «επίπεδο αβεβαιότητας» γύρω από το μέλλον της. Αυτή σειρά γεγονότων προκάλεσε φόβους ότι η Hayley Williams ήταν έτοιμη να δώσει τέλος στο συγκρότημα.

Αυτές οι ανησυχίες διαλύθηκαν, αφού το συγκρότημα μοιράστηκε ένα βίντεο για τη “Burning Down The House” τον Ιανουάριο. Τώρα το συγκρότημα μοιράστηκε ένα βίντεο για το κομμάτι του άλμπουμ “This Is Why”, “Thick Skull”, σε σκηνοθεσία του τραγουδιστή των Turnstile, Brendan Yates. Στο video clip, ένα οδικό ταξίδι πηγαίνει στραβά. Και η Williams μοιράστηκε έναν μακροσκελή προβληματισμό για τη διαδρομή των Paramore μέχρι εδώ.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια στιγμή που δεν ήθελα να είμαι σε μια μπάντα», ξεκινάει. «Ήξερα ότι αν δεν ένωνα τις δυνάμεις μου με ανθρώπους που το είχαν το ίδιο πάθος με εμένα, μπορεί να σήμαινε ότι δεν θα ήμουν ποτέ αρκετά γενναία για να δημιουργήσω πράγματα και ακόμα κι αν το έκανα, μπορεί να μην διακινδύνευα ποτέ να τα μοιραστώ.

Αυτή η δουλειά περιλαμβάνει το να είσαι ένας καθρέφτης ή μια κενή οθόνη για να προβάλλουν οι άνθρωποι και να βρίσκουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτήν. Το να σε αντιλαμβάνονται σε αδρές γραμμές θα σε κάνει να νιώθεις σαν κλόουν. Γελοίος ή/και τρομακτικός, ανάλογα με την ημέρα.»

H Hayley Williams αποκάλυψε ότι οι Paramore είχαν βρεθεί σε αδιέξοδο, ωστόσο, έχουν ήδη βρει "νέους χάρτες"

«Αλλά καθώς μεγάλωνα», συνεχίζει, «ένιωθα τον εαυτό μου, σιγά-σιγά, να αφήνει πίσω του την ακούραστη ανάγκη να με βλέπουν οι άνθρωποι ως “καλή”. Χρειάστηκε να κοιταχτώ πολύ σκληρά στον καθρέφτη, σε πολλές εποχές ενηλικίωσης… αλλά πλέον δεν αμφισβητώ την ικανότητά μου να ηγηθώ των Paramore με ακεραιότητα.

Paramore - Hayley Williams

Και όπως ένα σπίτι μπορεί να είναι μια μεταφορά, έτσι μπορεί να είναι και μια μπάντα. Οι Paramore ήταν το όχημα με το οποίο εγώ και οι φίλοι μου πήραμε τα πιο δύσκολα μαθήματα. Μας κράτησε κοντά και παραλίγο να μας σκοτώσει. Έχεις κι εσύ αυτές τις μεταφορές στη ζωή σου. Τι σε κρατάει πίσω- τι σου δίνει κουράγιο- ποια δύναμη σε αναγκάζει να συνεχίζεις ακόμα και όταν είναι άβολο ή ντροπιαστικό».

Κλείνοντας, η Hayley Williams δηλώνει ότι το συγκρότημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. «Όσον αφορά τους Paramore, είχαμε φτάσει σε αδιέξοδο. Ωστόσο βρήκαμε νέους νέους χάρτες και ξεκινάμε από το σημείο μηδέν. Και αυτή τη φορά, διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα.»

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.