Ένα από τα μεγάλα μου συναυλιακά απωθημένα. Και όχι, η εμφάνιση του Tremonti στο Rockwave δεν ήταν αρκετή. Ετσι, στις 18:30 θα έβαζα άλλο ένα tick στην bucket list αφού στο main stage εμφανίζονταν οι Alter Bridge.

Παρά το τεχνικό πρόβλημα στην έναρξη του set τους, οι Alter Bridge έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο Hellfest 2023
Παρά το τεχνικό πρόβλημα στην έναρξη του set τους, οι Alter Bridge έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο Hellfest 2023

Με το “καλημέρα σας” τεχνικό πρόβλημα, αφού για κάποιον λόγο η κιθάρα του Tremonti δεν έβγαζε ήχο. Δεν ήταν αρκετό όμως για να τους βγάλει εκτός ρυθμού και στο δεύτερο κομμάτι, πάνοπλοι αυτήν τη φορά έδειξαν ποιοι είναι. Είναι λίγο περίεργο, στα μάτια μου τουλάχιστον, άνθρωποι με μπλουζάκια παραδοσιακών δυνάμεων του heavy metal, να ξέρουν απ’ έξω το “Addicted to Pain“.

Πρώτο κομμάτι από το Pawns & Kings ηταν το Sin After Sin όπου – ομολογουμένως – για να μπει το κοινό στο παιχνίδι χρειάστηκε την παραίνεση του Myles Kennedy. Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν κατάσταση στο Cry of Achilles, που ακολούθησε ακριβώς μετά. Και όχι μόνο αυτό, από εκεί πέρα παγιωθηκε η ταχύτητα του live.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.