Είναι αδυσώπητος ο χρόνος και δυστυχώς, ανίκητος εχθρός. Αυτό μπορεί να περιγράψει το ένα κομμάτι της εμφάνισης των Def Leppard στο Hellfest 2023. Δεν υπήρχε το show που περιμένεις όταν ακούς το όνομά τους. Δεν είχαν το νεύρο και τη σβελταδα του παρελθόντος. Αυτό είναι το ένα μέρος όμως.

Ο χρόνος είναι ανίκητος αλλά οι Def Leppard κέρδισαν το χειροκρότημα του συγκινημένου κοινού στο Hellfest 2023
Ο χρόνος είναι ανίκητος αλλά οι Def Leppard κέρδισαν το χειροκρότημα του συγκινημένου κοινού στο Hellfest 2023

Το δεύτερο μέρος έχει να κάνει με τον σεβασμό. Σαράντα και πλέον χρόνια στο κουρμπέτι, έχοντας φτάσει πλέον επίπεδα μυθικά και αυτό αποτυπώθηκε. Ναι, δεν έκαναν show, ήταν όμως αξιοπρεστατοι και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα των παρευρισκομενων.

Είναι συγκινητικό αν μη τι άλλο να βλέπεις τον Rick Allen, έχοντας πλέον εξηνταρισει να παίζει τύμπανα με το ένα χέρι. Σε γεμίζει ελπίδα για όσα έχεις μπροστά σου να αντιμετωπίσεις. Αυτό το τελευταίο νομίζω ότι είναι αρκετό και σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο θα μπορούσα να περιγράψω.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.