Μας έδωσαν οι Imperial Triumphant ένα sneak peak για αυτό που θα δούμε 30/06; Αν η “κουτσουρεμένη” τους εμφάνιση στο Hellfest 2023 αποτελεί ένα μικρό δείγμα του τι μπορούν οι Αμερικανοί να κάνουν live, τότε η εμφάνιση τους 30/06 στο Temple είναι ΑΧΑΣΤΗ!

Απίστευτη εμφάνιση στο Hellfest 2023 από τους Imperial Triumphant!
Απίστευτη εμφάνιση στο Hellfest 2023 από τους Imperial Triumphant!

Οι ρυθμικές τους εναλλαγές είναι ένα συναισθηματικό roller coaster. Απότομα κοψίματα, αυξομειώσεις tempo εκεί που δεν τις περιμένεις. Και όχι, δεν είναι μόνο τα κουστούμια αυτό που τους ξεχωρίζει, είναι πολλά παραπάνω. Βασικά, ακούγοντας τους ζωντανά και εισπράττοντας την ενέργεια τους, τα κουστούμια ίσως είναι το μόνο λογικό στην εμφάνιση.

Ένα θέαμα οπτικοακουστικό και απόκοσμο. Με σημεία που σε κάνουν να νιώσεις άβολα, σε υποχρεώνουν να κοιτάξεις αλλού. Μα μόνο για μια στιγμή, γιατί εκτός όλων των παραπάνω είναι και καθηλωτικοί. Ασύλληπτα καθηλωτικοί.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.