Με ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα ξεκίνησαν οι Nightfall στο Hellfest 2023 αλλά έχουν Benardo. Οπότε, ο Φώτης χτυπώντας λίγο τα τύμπανα του κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό που δεν ήθελε και πολύ. Αφού τους περίμενε με σχετική ανυπομονησία.

Το πρόβλημα, μέσα σε δύο λεπτά να είχε ξεπεραστεί και οι Nightfall ξεκίνησαν το σετ τους. Τελευταίος φυσικά εμφανίστηκε ο Ευθύμης του οποίου ο θεατρινισμος επί σκηνής προσδίδει μία αποκρυφιστική αισθητική τόσο γαμάτη.

Σπουδαία εμφάνιση από τους Nightfall στο Hellfest 2023
Σπουδαία εμφάνιση από τους Nightfall στο Hellfest 2023

Πόσο ωραίο album είναι ρε ‘σεις το Athenian Echoes; Έχω πολύ καιρό να το ακούσω, χρόνια βασικά. Και ακούγοντας live θυμήθηκα όλους εκείνους τους λόγους που έκαναν τους Nightfall μεγάλους.

Στο Witches οι Γάλλοι κατάλαβαν αυτό που εμείς ξέρουμε χρόνια, το ποσό μεγάλος drummer είναι ο Φώτης. Όχι δεν είναι ότι υπόλοιποι υστερούσαν, ούτε ότι με έπιασε το “πατριωτικό” μου εκεί στα ξένα, αλλά τι να κάνουμε; Οι Nightfall ήταν η καλύτερη μπάντα που είχε παίξει μέχρι εκείνη την ώρα στο Altar!

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.