Σεισμό στο Hellfest 2023 προκάλεσαν οι Skid Row, κατά τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ! Μεταφέρει από τη Γαλλία ο Γιώργος Ξιφαράς!

Θα μου πεις τώρα, υπάρχουν Skid Row χωρίς τον Bach; Υπό κανονικές συνθήκες θα έλεγα όχι, όμως, ο Erik Grönwall, πρώην τραγουδιστής των Heat, δεν είναι ένας συνηθισμένος frontman. Θυμάμαι την τελευταία φορά που τον είδα, επί Heat ημερών, με είχε συγκλονίσει η απόδοσή του.

Με μπροστάρη τον Erik Grönwall, οι Skid Row έβαλαν... φωτιά στη δεύτερη μέρα του Hellfest 2023 από νωρίς
Με μπροστάρη τον Erik Grönwall, οι Skid Row έβαλαν... φωτιά στη δεύτερη μέρα του Hellfest 2023 από νωρίς

Το Blitzkrieg Bop αρχίζει να ακούγεται από τα ηχεία, το video wall γράφει Skid Row και όλα είναι έτοιμα. Δεν ήθελε πολύ, με ένα 18 and life και είδες όλο το Hellfest στις 17:00 να τραγουδάει. Βέβαια, το μυστικό της επιτυχίας ήταν αναμφίβολα ο Erik.

Τα φωνητικά του Erik Grönwall εκτόξευσαν τα τραγούδια των Skid Row, προσφέροντας μια τρομερή εμπειρία στο κοινό του Hellfest 2023

Ήταν ακριβώς όπως τον θυμόμουν, όμως, με τον αέρα του frontman μίας διαχρονικής μπάντας. Δηλαδή φανταστείτε το Piece of Me να το λέει ένας frontman με φωνάρα, απίστευτη κίνηση και ανεξάντλητη ενέργεια. Ε, γίνεται να μην πάει καλά αυτό; Δε γίνεται, σας το υπογράφω. Το έζησα.

Ένα με το κοινό ο Erik Grönwall των Skid Row, στο Hellfest 2023
Ένα με το κοινό ο Erik Grönwall των Skid Row, στο Hellfest 2023

Το μοτίβο συνεχίστηκε με το Livin’ on a Chain Gang. Fun fact δεν ήξερα ότι θυμάμαι απ’ έξω τόσα κομμάτια των Skid Row. Fun fact δεύτερο, φεστιβάλ όπου στις 17:01 ο κόσμος φτάνει κατά δεκάδες στο κάγκελο με crowd surfing, δεν γίνεται να μην πάει εξαιρετικά. Props στον τύπο που είχε ντυθεί Άη Βασίλης.

Πολύ δυνατή στιγμή της εμφάνισης τους και το I Remember You, με χιλιάδες κόσμου να τραγουδάει και να κουνάει ρυθμικά τα χέρια του. Στο The Gang’s all here είδαμε τον Erik να κατεβαίνει από το stage και να φτάνει στο κάγκελο και να τραγουδάει ένα μεγάλο μέρος του κομματιού από εκεί. Πραγματικά χαρισματικός frontman. Θέλετε να σας πω και για το κλείσιμο; Αντε να πω, πήγε κάπως έτσι: “Ωωωωωωω we are the youth gone wild“. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα βρείτε και μόνοι σας.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.