Με ανακοίνωσή της η High Priority Promotions ενημέρωσε το κοινό πως οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ (8 και 9 Ιουνίου 2024) θα διεξαχθούν κανονικά! Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται πως το αργότερο μέσα Απριλίου το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα λειτουργεί και πάλι κανονικά. Να θυμίσουμε πως και οι δύο βραδιές είναι ήδη sold-out!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay:
Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα,
O πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.
Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό.
In a sky full of stars we‘ll see you soon!

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.