Κάτοχοι εισιτηρίων της ακυρωμένης συναυλίας των Celeste του Μαϊου, σε διοργάνωση της 3 Shades of Black, μπορούν να στείλουν mail στο info@thetemple.gr προκειμένου να τους αποσταλεί νέο εισιτήριο, με το οποίο μπορούν να εισέλθουν στην συναυλία του Δεκεμβρίου.

Με περισσότερες από 600 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, καθώς και εμφανίσεις στα πιο διάσημα φεστιβάλ extreme μουσικής (Hellfest, Roskilde, Copenhell, SummerBreeze, Brutal Assault, Roadburn, Psychο Las Vegas κ.α.), 1 EP και 5 full albums. Οι Celeste θεωρούνται σήμερα ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της περίφημης Γαλλικής avant-garde black metal σκηνής.

Οι Celeste είναι ένας συνδυασμός sludge / post-hardcore με black metal και doom, ήχος με τον οποίον οι λάτρεις των Breach, Neurosis, παλιών Cult of Luna και Deathspell Omega θα βρουν ταύτιση, με το σκοτάδι σε πρώτο πλάνο και ως κύριο χαρακτηριστικό της καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας του σχήματος. Eμφανίσεις μαγικές, βυθισμένες σε κόκκινους προβολείς, έλλειψη φωτός και strobe lights, είναι μοναδικές στο είδος και αποτελούν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες

Οι εντυπωσιακοί Celeste έρχονται στην Ελλάδα
Οι εντυπωσιακοί Celeste έρχονται στην Ελλάδα

Τον Δεκέμβριο θα τους έχουμε επιτέλους κοντά μας, στην παρθενική τους εμφάνιση στην Αθήνα.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Celeste: Royer (Τύμπανα), Guillaume (Κιθάρα), Johan (Φωνή, μπάσο), Sébastien (Κιθάρα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.