Μετά από 51 συναυλίες στην Ευρώπη το 2022, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων σε φεστιβάλ όπως το Mystic Fest (PL), το Arctangent (Ην. Βασίλειο) και μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική με τους Zeal & Ardor τον Σεπτέμβριο, οι καταιγιστικοί IMPERIAL TRIUMPHANT επιστρέφουν στην Ευρώπη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023.

Το τρίο με έδρα τη Νέα Υόρκη επέβαλε μέσα σε λίγα άλμπουμ την εντελώς μοναδική τους προσέγγιση σε μια απερίγραπτη μουσική όπου η αισθητική του Art Deco Noir και η μεγαλειώδης και χαοτική Jazz συγκρούονται με το Death και το Black Metal. 

 Ένα μοναδικό συγκρότημα, τόσο ιντριγκαδόρικο όσο και εντυπωσιακό, με 3 μουσικούς σε απόλυτη μαεστρία των οργάνων τους, σε επίπεδα πέρα από την κοινή αντίληψη, οι Imperial Triumphant έρχονται στο Ναό της Αθήνας για μια συναυλία που θα λέμε πως ήμασταν εκεί μάρτυρες στην αρχή μιας μεγάλης μπάντας.

Οι Αμερικανοί Imperial Triumphant έρχονται στην Ελλάδα και το Temple
Οι Αμερικανοί Imperial Triumphant έρχονται στην Ελλάδα και το Temple

Την συναυλία ανοίγουν οι Yovel. Δημιουργήθηκαν το 2016, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους “Hɪðətu” το 2018 και το “Forthcoming Humanity” το 2020. Παίζουν Black Metal For The Oppressed.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Imperial Triumphant: Zachary Ezrin (Φωνή, Κιθάρα), Kenny Grohowski (Τύμπανα), Steve Blanco (Μπάσο, πιάνο, πλήκτρα, φωνή)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.