Με το Alexander the Great στη setlist τους θα βγουν στην περιοδεία The Future Past οι Iron Maiden. Αυτό αποκάλυψε ο Bruce Dickinson στο πρώτο An Evening With Bruce του 2023. Η δήλωση έγινε μετά το τέλος του performance του Bruce, στο ακόλυοθο Q&A.

Εκεί, fan της μπάντας ρώτησε τον Dickinson αν οι Iron Maiden θα παίξουν το Alexander the Great κατά την περιοδεία τους. Η απάντηση ήταν μονολεκτική από τον Dickinson, ο οποίος είπε απλά «ναι». Την αποκάλυψη έκανε η σελίδα ethfc (Eddie The Head FC) στο Instagram, μεταφέροντας νέα από την παράσταση του Dickinson.

Να θυμίσουμε ότι το Alexander the Great είναι τραγούδι των Maiden το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό παγκοσμίως. Πέρσι, κατά την εμφάνισή τους στην Ελλάδα, οι Maiden δεν το ερμήνευσαν, με τον Dickinson μάλιστα να αστειεύεται προσωρινά, λέγοντας «Alexander the Great never saw… The Writing on the Wall», πριν οι Maiden παίξουν το The Writing on the Wall.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.