Σε μια συνέντευξη με τον Ιάπωνα ραδιοφωνικό παρουσιαστή Masa Ito, ο Kenneth “K.K.” Downing μίλησε για την τωρινή του μπάντα KK’s Priest στην οποία συμμετέχει και ο Tim “Ripper” Owens. Όσον αφορά το αν η προσέγγισή του στη σύνθεση μουσικής με τους KK’s Priest είναι η ίδια με αυτή που είχε κατά τη διάρκεια της μακράς θητείας του στους Judas Priest, ο K.K. είπε: «Ναι, είναι το ίδιο. Είμαι ο ίδιος. Τα ίδια αυτιά, το ίδιο μυαλό, η ίδια επιθυμία για μουσική και το ίδιο πάθος για heavy metal. Και είμαι περήφανος για όλους τους οπαδούς και για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει σε αυτό το τεράστιο ταξίδι.

 Όλοι οι οπαδοί ήταν εκεί, μαζί μας, στην Ιαπωνία και στον υπόλοιπο κόσμο. Έχουν δει όλα αυτά να εξελίσσονται από το τίποτα σε κάτι φανταστικό. Έχω τους ίδιους ενισχυτές, τις ίδιες κιθάρες, τον ίδιο εξοπλισμό. Παράγω τον ίδιο ήχο. Είμαι το ίδιο άτομο. Δεν μπορώ να αλλάξω. Νομίζω, πολλά από αυτά που κάνω τώρα θα μπορούσαν να είναι στο “Stained Class”, στο “British Steel” ή στο “Painkiller”. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα παίζω με διαφορετικούς τύπους. Και είμαι πραγματικά, πραγματικά ευτυχισμένος».

Νομίζω ότι τους αρέσει να με ακούνε να παίζω την αυθεντική εκδοχή του “Victim Of Changes” ή του “Breaking The Law”

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι ο Ripper Owens είναι ο καλύτερος metal τραγουδιστής. Έχει την καλύτερη φωνή στον πλανήτη σήμερα. Είναι ακόμα καλύτερος τώρα από ό,τι ήταν ποτέ. Είναι σπουδαίος και πρέπει να αναγνωριστεί ως τέτοιος. Και γι’ αυτό με αυτή την μπάντα, όλοι μας έχουμε την πλατφόρμα για να συνεχίσουμε κάτι, ελπίζω, που θα συνεχιστεί και θα είναι σεβαστό και σίγουρα κάτι που νομίζω ότι οι οπαδοί θα απολαύσουν πραγματικά τη γνησιότητα αυτού που κάνουμε».

Το "The Sinner Rides Again" είναι σαφέστατα ανώτερο από το ντεμπούτο "Sermons of the Sinner". Σε όλα τα επίπεδα
K.K. Downing: «O Ripper έχει την καλύτερη φωνή στον πλανήτη σήμερα»

Όσο για το αν οι KK’s Priest θα συνεχίσουν να παίζουν τραγούδια των Judas Priest στο set τους, ο K.K. δήλωσε: «Ναι, θα παίξω τραγούδια που έγραψα επειδή είμαι περήφανος γι’ αυτά και νομίζω ότι οι οπαδοί θέλουν να τα ακούνε. Νομίζω ότι τους αρέσει να με ακούνε να παίζω την αυθεντική εκδοχή του “Victim Of Changes” ή του “Breaking The Law”. Ίσως μια μέρα να παίξουμε όλα τα τραγούδια των KK’s Priest, δεν ξέρω. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ διεξοδικά για τίποτα. Απλά πρέπει να φτιάξουμε ένα setlist. Θα βγούμε εκεί έξω και θα παίξουμε τραγούδια και θα το απολαύσουμε. Και οι οπαδοί θα είναι μαζί μας. Και ανυπομονώ πάρα πολύ να παίξω πολλές, πολλές ακόμα συναυλίες για όλους σε όλο τον κόσμο».

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Producer: K.K. Downing

KK’s Priest: K.K. Downing (Κιθάρες), Tim “Ripper” Owens (Φωνή), A.J. Mills (Κιθάρες), Tony Newton (Μπάσο), Sean Elg (Tύμπανα)

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.