Η Kim Gordon παρουσιάζει το νέο single “I’m a Man” μέσα από το δεύτερο σόλο άλμπουμ της, “The Collective”. O δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου από τη Matador Records. Μέσα σε ένα σκοτεινό, συγκλονιστικό ηχητικό τοπίο, η Gordon θέτει πολλά ερωτήματα. Αναρωτιέται για τον χαμένο ρόλο της «παραδοσιακής αρρενωπότητας» και τον ρόλο του καπιταλισμού στην κατάρρευσή της.

 To “I’m a Man” συνοδεύεται από video clip που πρωταγωνιστεί η Coco Gordon Moore και ο Conor Fay. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Alex Ross Perry, σκηνοθέτης και σεναριογράφος των ταινιών “Listen Up Philip” και “Her Smell”.

Kim Gordon

Τον περασμένο μήνα, η Kim Gordon κυκλοφόρησε το “BYE BYE”, το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της, μαζί με ένα video στο οποίο πρωταγωνιστεί και πάλι η Coco Gordon Moore σε σκηνοθεσία της Clara Balzary

Κυκλοφορεί από την Matador με την υποστήριξη της THE HUBSTERS.

Ακολουθήστε τους The Hubsters στα social media και στο You Tube

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.