Την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Temple Athens, θα συντελεστεί μία βραδιά αφιερωμένη στον ακραίο και σκληρό ήχο. Πρωταγωνιστές 4 σχήματα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που ανήκουν στη σκηνή του hardcore/metalcore/deathcore και τα παρακλάδια της.

Οι Αθηναίοι hardcore afficionados Kin Corruption έχουν εμφανιστεί σε Ελλάδα και Βουλγαρία, στο πλευρό των Lionheart (US), Nasty (BE), Backtrack (US) και Agnostic Front (US). Οι νεοφώτιστοι και ελπιδοφόροι Orion με groovy af ήχο τους, αποτίουν φόρο τιμής στις metalcore/deathcore επιρροές τους. Σε ότι αφορά τους newcomers hardcore metallers Soulhound από την Θεσσαλονίκη έρχονται με τις πλέον moshpit friendly διαθέσεις τους. Τέλος, οι openers της βραδιάς Mindrift βρίσκονται προ των πυλών της κυκλοφορίας του πρώτου τους EP που κοιτάει νοσταλγικά πίσω στην χρυσή δεκαετία του metalcore ήχου 2000-2010.

Όλοι μαζί, συνθέτουν ένα θανατηφόρα groovy line-up, που υπόσχεται σκληρό headbanging, αδυσώπητο moshing και παθιασμένα sing-alongs.

Show up or stay out!

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.