Οι Last Rizla, γνωστοί εδώ και 15 χρονιά στα στέκια του υποκόσμου για τα κατορθώματά τους ανά την υφήλιο, επιστρέφουν για να προσφέρουν πρώτης τάξεως υπηρεσίες καθαρισμού, ψεκάσματος, ηλεκτρισμού και αποσύνθεσης και σας προσκαλούν στην χοροεσπερίδα που θα λάβει χώρα εις τον Ναό της οδού Ιάκχου 17 στην περιοχή του Γκαζίου Αθηνών, το Σάββατο 20 Μαΐου! 

Αφορμή για την γιορτή αυτή αποτελεί η κυκλοφορία της νέας τους συλλογής των Last Rizla με τίτλο “Noise Without Decay” η οποία κυκλοφορεί σε μορφή δίσκου πολυβινυλοχλωριδίου (C2H3Cl) ή διπλής όψης από την εκλεκτική ετικέτα της Venerate Industries και περιλαμβάνει υλικό από αξέχαστες επιτυχίες που δεν έχει ακούσει κανείς μέχρι σήμερα! 

Τραγούδια για αθλητισμό (“Rebound”, “Classic Marathon”), μαγειρική (“Μushy Peas”, “Bloody, Hairy”), αεροναυπηγική (“B52”), όλεθρο (“B53”) αλλά και την λαμπρότητα του τόπου μας (“No Way Out”, “Hades”, “The Debt”). Αυτό το άλμπουμ έχει, πραγματικά, κάτι για όλους!

Μαζί με τους Last Rizla σε αυτή την χαρμόσυνη περίσταση η Rita Mosss με το απαράμιλλο fetish clown show της και το τσίρκο των Krause που θα σας ξεσηκώσει με άγρια θηρία και ακροβατικά ενώ παράλληλα θα εγγυηθούν πως τα αυτιά σας θα είναι αρκούντως βουλωμένα μέχρι να έρθει η ώρα που σας τελειώνουν τα rizla.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Μία καλλιτέχνιδα που ασχολείται με τα γενικά εικαστικά από το 1960 και πάντα επιλέγει άλλους να εκτελέσουν το έργο της. Η μουσική της είναι μία μίξη από punk / rock / noise. Με τους συγκεκριμένους εκτελεστές που ερμηνεύουν το μουσικό της έργο, ασχολείται από το 2009 και έχει κυκλοφορήσει μόνη της τέσσερα άλμπουμς μέχρι τώρα με μεγάλη επιτυχία, τα “Ass” , “RITA MOΣΣΣ”, “period sex before vomit”, “oλes” και σύντομα έρχονται πέμπτο, έκτο και έβδομο. Mε πολλά live εντός και εκτός χώρας, έχει συμμετάσχει σε ζωντανές εμφανίσεις των The Men, DIEDIEDIE!, Parquet Courts, Nu Sensae, Beloved Binge και των θρυλικών Wire.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Οι KRAUSE δημιουργήθηκαν το 2016 με σκοπό να παίζουν άγριο και βρώμικο 90s noise rock στο δρόμο που χάραξαν μπάντες όπως Unsane, Today is the Day, Hammerhead, Cherubs κλπ. Έκτοτε, έχουν εκφράσει τη συλλογική τους περιφρόνηση γι’ αυτόν τον κόσμο σε τέσσερις κυκλοφορίες, με πιο πρόσφατη το THE ART OF FATIGUE—ένα μείγμα ασυμβίβαστης ηχητικής βίας, βαρύ αλλά και πιασάρικο, που δίνει μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι μας επιφυλάσσουν οι KRAUSE live.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock