Καταγγέλλω λογοκρισία. H καταπληκτική μου ιδέα να ονομάσουμε το παρόν κείμενο “ΡΙΧ’ΤΟ (H)LIAM” φιμώθηκε. Μετά από αυτό το προσωπικό μου δράμα πάμε να μιλήσουμε και για τον πιο ξινό, πιο αντιπαθητικό και πιο χάρη-σας-κάνω-που-παίζω μουσικό που έχουν δει τα μάτια μου, τον Liam Gallagher.

Όλα τα παραπάνω τα διαπίστωσα με τα πρώτα δευτερόλεπτα που πάτησε το πόδι του στη σκηνή αλλά όπως καταλήξαμε, είναι τόσο αντιπαθητικός που σου γίνεται συμπαθής. Και επίσης, αυτός ήταν πάντα ο Liam, δεν είναι ότι ενσαρκώνει κάποια περσόνα. Μουσικά, που είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει, ήταν πραγματικά άψογος. Και όντως είχε ένα τουπέ rockstar παγκοσμίου επίπεδου, το οποίο θα με ενοχλούσε μόνο αν η απόδοση του δεν ήταν ανάλογη.

Θα μου πεις τώρα, ποιος τραγουδάει με αντιανεμικό μπουφάν με 35 βαθμούς θερμοκρασία. Ποιος τραγουδάει βαριεστημένα με το χέρι στην τσέπη και ποιος νυχτιάτικο τραγουδάει φορώντας γυαλιά ηλίου; Σε όλα τα παραπάνω θα σου απαντήσω το ίδιο πράγμα, o Liam Gallagher. To setlist αποτελούμενο από επιτυχίες των Oasis βοήθησε να ανάψουν τα πρώτα καπνογόνα και ο κόσμος να τραγουδάει αδιάκοπα.

Εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο, όπως και με τους The K’s, έτσι και εδώ, το μουσικό είδος δεν είναι από τα αγαπημένα μου. Όμως, το show που έβλεπα ήταν παραπάνω από εντυπωσιακό. Αν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, ακόμα και αν κάποιος είναι θιασώτης πιο ακραίων ήχων, είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να μην πέρασε καλά. Βέβαια, δεν έλειψε και το σχόλιο για τη Manchester City, το οποίο το συγχωρώ γιατί ο Liam την υποστηρίζει από παιδάκι, όμως, MONO LIVERPOOL.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Hello

Rock ‘n’ Roll Star

Morning Glory

Wall of Glass

Everything’s Electric

Better Days

Stand by Me

Roll It Over

Slide Away

Soul Love

More Power

Diamond in the Dark

Once

Cigarettes & Alcohol

Wonderwall

Champagne Supernova

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.