Τον σπουδαίο Mark Margolis αποχαιρετά σήμερα ο κόσμος του θεάματος. Ο τρομερός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Hector Salamanca στα Breaking Bad και Better Call Saul, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του θανάτου του, ο Mark Margolis απεβίωσε την Πέμπτη. Νοσηλευόταν σε νοσομοκείο και πάλεψε για μικρό χρονικό διάστημα αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Margolis έγραψε ιστορία στην τηλεόραση, ενσαρκώνοντας έναν από τους πλέον θρυλικούς χαρακτήρες. Ήταν ο Hector Salamanca τόσο στο Breaking Bad όσο και στο εξίσου θρυλικό TV series, Better Call Saul. Η ερμηνεία του, του χάρισε μόλις μια υποψηφιότητα για Emmy χωρίς βραβεία, ωστόσο τον μετέτρεψε σε θρύλο των τηλεοπτικών σειρών.

Η ερμηνεία του Mark Margolis ως Hector Salamanca στα Breaking Bad και Better Call Saul τον όρισε ως έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους "κακούς" στην ιστορία της τηλεόρασης

Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Hector Salamanca όπως τον απέδωσε ο Mark Margolis είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους “κακούς” όλων των εποχών. Ο αδίστακτος χαρακτήρας που παρουσίασε στην τηλεόραση ο Margolis προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο χώρο των TV series και καθόρισε ένα ολόκληρο genre.

Πέρα από τους δύο σειρές-σταθμούς στην καριέρα του, ο Mark Margolis είχε και πλούσιο παλμαρέ κινηματογραφικών εμφανίσεων. Μεταξύ άλλων είχε παίξει στα Scarface, Ace Ventura: Pet Detective, καθώς και σε έξι ταινίες του Darren Aronofsky, μεταξύ άλλων!

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολουθήστε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.