Στον κόσμο του θεάματος και συγκεκριμένα της τηλεόρασης, ορισμένοι χαρακτήρες γίνονται διαχρονικοί και αγαπημένοι. Μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις που το αποτύπωμά τους είναι τόσο μεγάλο που επηρεάζει μία ολόκληρη γενιά ανθρώπων. Ένας τέτοιος χαρακτήρας είναι ο Chandler Bing, τον οποίο υποδύθηκε ο εξαιρετικά ταλαντούχος Matthew Perry.

Τα “Φιλαράκια”, ήταν ένα πολιτιστικό φαινόμενο που διήρκησε για δέκα σεζόν από το 1994 έως το 2004. Ανάμεσα στους έξι κεντρικούς χαρακτήρες, ο Τσάντλερ Μπινγκ ξεχωρίζει ως ο βασιλιάς του σαρκασμού και του χιούμορ. Η ενσάρκωση του Τσάντλερ από τον Πέρι δεν ήταν τίποτα λιγότερο από θρυλική, καθιστώντας τον αγαπημένο των θαυμαστών καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς.

Ο Τσάντλερ Μπινγκ ήταν ένας χαρακτήρας που μπορούσε να σε κάνει να γελάσεις, να κλάψεις και όλα τα ενδιάμεσα. Οι σαρκαστικές ατάκες του, τις οποίες απέδιδε τέλεια ο Perry, έγιναν μύθοι. Το χιούμορ του Τσάντλερ ήταν η πανοπλία του, ένας τρόπος αντιμετώπισης των παραλογισμών της ζωής. Ωστόσο, κάτω από τα αστεία και τις πνευματώδεις αντιδράσεις του ήταν ένας χαρακτήρας που αντιμετώπιζε τις δικές του ανασφάλειες και προσωπικές προκλήσεις, γεγονός που τον έκανε αξιοσημείωτα κατανοητό.

Ο κωμικός συγχρονισμός του Matthew Perry και η ικανότητά του να προσδίδει στον Chandler Bing γνήσια συναισθήματα ήταν απαράμιλλη

Μια από τις πιο αξιαγάπητες πτυχές του Τσάντλερ ήταν η φιλία του με τα άλλα πέντε μέλη του συνόλου των “Friends”. Η σχέση του με τη Μόνικα, την εν τέλει σύζυγό του, ήταν ένα όμορφο ταξίδι αγάπης και ανάπτυξης. Η απεικόνιση από τον Matthew Perry της συναισθηματικής ευπάθειας και μεταμόρφωσης του Chandler κατά τη διάρκεια της σειράς ήταν τόσο ειλικρινής όσο και αυθεντική. Επέτρεψε στους θεατές να συνδεθούν με τον χαρακτήρα σε ένα βαθιά προσωπικό επίπεδο.

Ο κωμικός συγχρονισμός του Matthew Perry και η ικανότητά του να προσδίδει στον Chandler Bing γνήσια συναισθήματα ήταν απαράμιλλα. Η ενσάρκωση αυτού του χαρακτήρα όχι μόνο συνέβαλε στην επιτυχία των “Friends” αλλά και εδραίωσε τη θέση του Τσάντλερ στο πάνθεον των εμβληματικών τηλεοπτικών χαρακτήρων.

Ο Chandler Bing δεν είναι απλώς ένας χαρακτήρας- είναι ένα σύμβολο της χαράς και του γέλιου που έφερε ο Matthew Perry στη ζωή μας.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.