Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα, έβδομη σεζόν του Rick & Morty και φαίνεται πραγματικά υπέροχο. Ο κυριότερος λόγος; Σε αυτό ακούγεται το θρυλικό Ace Of Spades των Motörhead! Αυτό δεν επιβεβαιώνει απλώς ότι οι Motörhead ταιριάζουν παντού! Αναδεικνύει για ακόμη μια φορά πως οι δημιουργοί της σειράς έχουν εξαιρετικό μουσικό γούστο.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 15 Οκτωβρίου και θα είναι η πρώτη χωρίς τον Justin Roiland. Ο Roiland υπήρξε συνδημιουργός του Rick & Morty και παρείχε μάλιστα και τις φωνές των ομώνυμων χαρακτήρων. Ωστόσο, αποτέλεσε παρελθόν έπειτα από μια σειρά καταγγελιών. Τα νέα όμως από το trailer είναι άκρως ενθαρρυντικά. Οι -προς το παρόν ανώνυμοι- νέοι ηθοποιοί, ακούγονται να κάνουν εξαιρετική δουλειά.

«Αυτήν τη σεζόν, οι Rick & Morty επιστρέφουν και ακούγονται περισσότερο από ποτέ σαν τους εαυτούς τους!» αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο. «Από την εξερεύνηση του αγνώστου με τον Jerry μέχρι την πιθανή συνάντηση με το EVIL Summer, αυτή η νέα σεζόν θα σας αφήσει άναυδους».

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.