Οι Mother of Millions επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα εντυπωσιακό headlining show. Μαζί τους θα εμφανιστεί το instrumental rock σχήμα των we.own.the.sky.

Οι Mother of Millions επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δύο εντυπωσιακά headline shows. Με αυτόν τον τρόπο θα τερματίσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία για το 2023. Θέλουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο προώθησης του EP “Orbit“. Το album ήρθε να σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση του συγκροτήματος, μετά την απώλεια του keyboardίστα και αδερφικού τους φίλου, Μάκη Τσαμκόσογλου.

Οι Mother of Millions δικαιωματικά έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του prog ήχου στη χώρα μας. Διαθέτουν ήδη 3 full albums, το ένα καλύτερο από το άλλο και μία δεόντως ποιοτική παρουσία σε κάθε επίπεδο. Μάλιστα, πλέον θεωρούνται και μία άκρως υπολογίσιμη δύναμη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι Mother of Millions έρχονται στο Gagarin 205 της Αθήνας, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Τα πειστήρια, αμέτρητα. Αποθεωτικές κριτικές από τον μουσικό τύπο. Εξωστρεφής συναυλιακή παρουσία που τους οδηγεί συχνά εκτός συνόρων. Συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ του ήχου τους. Συνύπαρξη on-stage με σπουδαία ονόματα όπως οι Leprous και Devin Townsend. Όσοι έχουν παραβρεθεί σε κάποια συναυλία τους, μιλάνε για ένα από τα πιο καθηλωτικά live shows που θα συναντήσεις εκεί έξω.

Oι Mother of Millions έρχονται στο Gagarin 205 της Αθήνας, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου
Oι Mother of Millions έρχονται στο Gagarin 205 της Αθήνας, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Στα πρόθυρα της ανακοίνωσης, της νέας, πλήρους δισκογραφικής τους δουλειάς και με την υπόσχεση της πρώτης ζωντανής παρουσίασης νέου, ακυκλοφόρητου υλικού, οι Mother of Millions έρχονται στο Gagarin 205 της Αθήνας, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και στο WE της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, για δύο κορυφαίες συναυλιακές συγκυρίες, από εκείνες που μόνο αυτοί προσφέρουν.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Mother of Millions: Γιώργος Προκοπίου (Φωνή), Κώστας Κωνσταντινίδης (Κιθάρα), Πάνος Πρίφτης (Μπάσο)Γιώργος Μπουκαούρης (Πλήκτρα)

Στην συναυλία της Αθήνας, μαζί τους θα εμφανιστεί το instrumental rock σχήμα των we.own.the.sky, που με την σειρά του ολοκληρώνει την περίοδο προώθησης του full album “Home” (2019) και δηλώνει έτοιμο να μας ταξιδέψει σε ηχοτοπία σπάνιας ποιότητας, καθηλωτικής ατμόσφαιρας και post-rock εκρήξεων! Οι we.own.the.sky θεωρούνται εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της post rock σκηνής παγκοσμίως, κάτι που επιβεβαιώνουν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση. Αποτελούν δίχως άλλο την ιδανική προσθήκη στο line-up μιας βραδιάς υψηλών μουσικών προδιαγραφών.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

we.own.the.sky: Κωνσταντίνος Διακάκης (Κιθάρα), Ηλίας Κόκκοτος (Κιθάρα), Δημήτρης Ράδης (Κιθάρα), Χρήστος Λαδάς (Μπάσο), Στέφανος Πετρίδης (Τύμπανα)

Αμφότερες τις συναυλίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης, θα ανοίξουν οι ξεχωριστοί alternative / progressive rockers Allen’s Hand, που εσχάτως μας βομβαρδίζουν με αλλεπάλληλα εξαιρετικά single releases, σε έναν newly established δημιουργικό παροξυσμό, που διαφοροποιείται κατά πολύ, τόσο από το παλαιότερο υλικό τους, όσο και από την πλειοψηφία των εγχώριων σχημάτων. Δύο από τις σπάνιες πλέον ζωντανές τους εμφανίσεις, που δεν πρέπει να χάσετε!

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.