Πιστό στο ραντεβού του με το ελληνικό κοινό το New Long Fest 2023 επιστρέφει δυναμικά! Το Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης ζωντανεύει στις 15 και 16 Ιουλίου, για ένα μουσικό διήμερο-φωτιά!

NEW LONG FEST 2023 | DAY 1 | 15/7

Το New Long Fest 2023 θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023! Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ περιλαμβάνει επτά συγκροτήματα τα οποία θα ανέβουν στο stage για να ξεσηκώσουν τη Νέα Μάκρη.

Την αυλαία του φεστιβάλ θα σηκώσουν οι Sevengill. Θα ακολουθήσουν οι Bad Habits, Κροταλίας και The Steams. Κατόπιν, στο stage θα ανέβουν οι Playgrounded και οι Puta Volcano. Την πρώτη μέρα του New Long Fest 2023 θα κλείσουν οι γίγαντες Planet of Zeus!

Οι τρομεροί Planet of Zeus ρίχνουν την αυλαία της πρώτης μέρας του New Long Fest 2023
Οι τρομεροί Planet of Zeus ρίχνουν την αυλαία της πρώτης μέρας του New Long Fest 2023

NEW LONG FEST 2023 | DAY 2 | 16/7

Η δεύτερη μέρα του New Long Fest 2023 είναι ιστορική! Ο Σάκης Τόλης θα δώσει το πρώτο solo show του στην Αθήνα, με τον θρυλικό frontman των Rotting Christ να ρίχνει την αυλαία του φετινού φεστιβάλ!

Πριν τον Τόλη, στο stage θα έχουν ανέβει οι συνεχώς εξελισσόμενοι Allochiria και νωρίτερα οι Abyssus. Οι δεύτεροι πήραν τη θέση των Last Rizla, οι οποίοι για λόγους υγείας δεν θα βρίσκονται στο φετινό New Long Fest.

Ο Σάκης Τόλης θα δώσει το πρώτο solo show του στην Αθήνα στο New Long Fest 2023
Ο Σάκης Τόλης θα δώσει το πρώτο solo show του στην Αθήνα στο New Long Fest 2023

Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ θα ανοίξουν οι The Vulcan Itch. Θα ακολουθήσουν οι Euphrosyne, οι Mammock και οι Blame Kandinsky!

New Long Fest 2023 – Εισιτήρια Διημέρου

Artist: Sober On Tuxedos

Album: Good Intentions

Label: Heaven Music

Release Date: 11/12/2020

Genre: Nu Metal, Metalcore

Festival: New Long Fest 2023

Venue: Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης

Dates: 15-16 Ιουλίου 2023

Tickets: TicketServices.gr

Bands: Planet of Zeus, Puta Volcano, Playgrounded, The Steams, Κροταλίας, Bad Habits, Sevengill, Σάκης Τόλης, Allochiria, Abyssus, Blame Kandinsky, Mammock, Euphrosyne, The Vulcan Itch

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.