Οι σπουδαίοι Nightstalker ανεβαίνουν στο stage του Gagarin 205 το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024! Μαζί τους οι Πεθαίνουν Στο Τέλος, στο τελευταίο live των Nighstalker πριν μπουν στο studio για το όγδοο album τους!

Οι Nightstalker συμπληρώνουν φέτος 35 χρόνια “ζωής”. Από το πρώτο βήμα και την ίδρυσή τους το 1989 έως σήμερα, έχουν φροντίσει να καθορίσουν τον ήχο της ελληνικής σκηνής σε μεγάλο βαθμό. Όπως οι ίδιοι αυτοχαρακτηρίζονται, παίζουν απλώς rock μουσική. Όσο απλά παρουσιάζουν τους εαυτούς τους και το έργο τους, τόσο σύνθετη είναι η επίδρασή τους στη μουσική σκηνή της Ελλάδας.

Πριν μπουν στο studio για τον ένατο δίσκο τους, οι Nightstalker ανεβαίνουν στο stage του Gagarin 205
Πριν μπουν στο studio για τον ένατο δίσκο τους, οι Nightstalker ανεβαίνουν στο stage του Gagarin 205

Λίγο πριν μπουν στο studio για να γράψουν τον όγδοο δίσκο τους, σαρώνουν τη σκηνή του Gagarin 205. Ουσιαστικά, κλείνουν τον “κύκλο” του Great Hallucinations (2019). Σκληρός ήχος, groovy ρυθμοί και σκληρό μπάσο. Πιασάρικες μελωδίες και η χαρακτηριστική φωνή του Argy. Όλα αυτά και πολλά ακόμη συνθέτουν το μουσικό φαινόμενο που ονομάζεται Nightstalker.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.