Ο Novel729 φέρνει μια ακόμη ΣΤΙΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, αυτή τη φορά στο Θέατρο Βράχων στις 23 Σεπτεμβρίου 2023!

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου του, ο Novel729 ανεβαίνει στη σκηνή στο Θέατρο Βράχων για ακόμη μια συναυλία. Μαζί του στα decks, Sativa και άλλοι φίλοι.

Αν και σχετικά καινούργιος στο χώρο, ο Novel 729 έχει καταφέρει να κερδίσει τόσο το κοινό του, όσο και άλλους καλλιτέχνες της hip hop σκηνής. Οι συνεργασίες του όλα αυτά τα χρόνια με καλλιτέχνες, προσυπογράφουν την επιτυχημένη πορεία του όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται τόσο για MC’s όσο και για producers, που έχουν αφήσει το δικό τους χρώμα στη σκηνή.

Τον είχαμε ακούσει αρκετές φορές πριν, αλλά τον γνωρίσαμε επίσημα το 2016 που κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι. Μέχρι το 2020 δεν είχε ξεδιπλώσει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα του σε solo live. Μέχρι τότε, οι συνεργασίες του και οι συμμετοχές του σε lives & festivals έδωσαν μια γεύση του τι εστί Novel 729.

Το 2020 ήρθε να σφραγίσει την Είσοδο του στο χώρο και να επιβεβαιώσει τις “φήμες” γύρω από το όνομα του. Ήρθε για να μείνει. Και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

Novel729 - Είσοδος
Novel729 - Είσοδος

Τι σημαίνει όμως 729; Νόημα & Πτώση. Μας το εξηγεί ο ίδιος ο Novel για να ξέρει ο καθένας μας τι ακούει και ενδεχομένως τι κουβαλάει μαζί του.

Αν υποθέσουμε πως κάποιος βρίσκεται σε μια ψυχολογική κατάσταση 7 (στα δέκα),
και κάτι συμβεί στη ζωή του που τον ρίξει, ας πούμε στο 2,
τότε γεννιέται άμεσα μια ευκαιρία για εκείνον. Αυτός ο άνθρωπος βιώνει μια κρίση.” 

Αν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος μπορέσει να βρει νόημα στην πτώση του, κέρδισε την
ευκαιρία να μάθει κάτι ουσιαστικό, που όταν ξανασηκωθεί δεν θα τον πάει πάλι πίσω στο 7, αλλά στο 9, γιατί θα έχει πάρει και το 2 μαζί του.

Artist: Morrissey

Album: I Am Not a Dog on a Chain

Label: BMG

Release Date: 20/03/2020

Genre: Indie Rock

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.