Σε συνέντευξή του στο περιοδικό British GQ, ο βραβευμένος με Emmy, Bryan Cranston, ηθοποιός των Malcolm in the Middle και Breaking Bad ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει σε παραγωγές μόνο για άλλα τρία χρόνια. Επείτα, το 2026, σκοπεύει να αποσυρθεί για να περάσει περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του.

«Θέλω να αλλάξω ξανά ρουτίνα.», ανέφερε ο Cranston. «Τα τελευταία 24 χρόνια, η Robin έχει ζήσει στη σκιά μου. Έζησε ως η σύζυγος ενός διάσημου. Έπρεπε να αλλάζει και να προσαρμόζει τη ζωή της με βάση τη δική μου. Είχε ένα όφελος μέσα από όλο αυτό, αλλά δεν ήταν δίκαιο. Θέλω να εξισορροπήσω αυτήν την κατάσταση. Το αξίζει.»

Η ανακοίνωση του Cranston έρχεται καθώς ο ηθοποιός ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη νέα ταινία του Wes Anderson, Asteroid City. Πριν από αυτό, είχε προταθεί στον Cranston να συμμετάσχει σε μία επιστροφή του Malcolm in the Middle, σύμφωνα με δηλώσεις του Frankie Muniz. Παρόλο που ο Cranston επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν συζητήσεις για μία πιθανή επιστροφή, διέψευσε τις δηλώσεις του Muniz που τον ήθελαν να εμπλέκεται στη δημιουργική διαδικασία.

Πρόσφατα, ο Cranston πρωταγωνίστησε στη σειρά του Showtime, Your Honor. Η σειρά προβλήθηκε για δύο σεζόν από το 2020 έως το 2023. Ανάμεσα στα επόμενα του κινηματογραφικά έργα του σχέδια περιλαμβάνονται το θρίλερ του Matthew Vaughn, “Argyle“, και το “Everything‘s Going to be Great“. Επιπλέον, ο Cranston έχει εκφράσει ενδιαφέρον να υποδυθεί τον εμβληματικό πατέρα των κόμικς της Marvel, Stan Lee.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Spotify και YouTube.