Η συνδρομητική πλατφόρμα Warner Bros. Discovery Max ακολούθησε πρόσφατα το παράδειγμα των Netflix, Prime Video και Apple TV+. Εγκαινίασε λοιπόν το δικό της καθημερινό Top 10. Από τότε που η λίστα με τις 10 καλύτερες ταινίες του Max έφτασε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα, το The Flash κυριάρχησε αναπάντεχα στην πρώτη θέση της συνολικής λίστας. Αναμενόμενο, αφού μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε στο streaming. Την 1η Σεπτεμβρίου προστέθηκε ένα ολόκληρο κύμα ταινιών, συμπεριλαμβανομένης μιας άλλης μεταφοράς κόμικς που κάνει μεγάλη εντύπωση στους συνδρομητές. Το Blade.

Το πρωτότυπο Blade, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Wesley Snipes, προστέθηκε στο Max την 1η Σεπτεμβρίου. Αφού μόλις γιόρτασε την 25η επέτειό της, η ταινία δράσης είδε ένα μεγάλο κύμα τηλεθέασης στην υπηρεσία streaming της Warner Bros. Discovery.

Σύμφωνα με την έκδοση της Δευτέρας της λίστας Max Top 10 Movies, το Blade είναι η πέμπτη ταινία με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε ολόκληρη την υπηρεσία, γεγονός που την καθιστά τη δεύτερη μεγαλύτερη super hero ταινία στο Max. Αν και δεν περιλαμβάνονται στην κατάταξη, οι ταινίες Blade II και Blade Trinity προστέθηκαν επίσης στο Max.

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.