Όταν έχεις μια καριέρα που απλώνεται σε δεκαετίες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει μία τουλάχιστον κακή στιγμή. Με περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες στο ενεργητικό του, ο πρώην-Judas Priest και νυν κιθαρίστας των KK’s Priest, K.K. Downing έχει γράψει αρκετά μουσικά χιλιόμετρα. Και ενώ ένα μεγάλο μέρος από αυτά έχει αντέξει στον χρόνο, θεωρεί πως υπάρχει ένα flop στην καριέρα του.

Μιλώντας με το περιοδικό Classic Rock, ο K.K. Downing παραδέχτηκε σχεδόν με λύπη ότι το άλμπουμ “Point of Entry” των Judas Priest είναι κατά τη γνώμη του κακό.

«Χριστέ μου, αν πρέπει να διαλέξω ένα, τότε μάλλον θα είναι το “Point Of Entry” που κάναμε το 1981. Αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και μερικά σπουδαία τραγούδια σε αυτό. Δε μου είναι καθόλου εύκολο να απαντήσω.»

Σίγουρα ο K.K. Downing  στερείται αντικειμενικότητας, αφού όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο άλμπουμ στο οποίο έχει δουλέψει, απάντησε: «Χωρίς συγγνώμη, θα διαλέξω τα άλμπουμ μου από με τους KK‘s Priest. Τόσο το “Sermons Of The Sinner” του 2021, όσο και το καινούργιο, “Sinner Rides Again”. Είναι και τα δύο πολύ γαμάτα και είμαι περήφανος και για τα δύο. Ενσαρκώνουν τα πάντα για μένα και για το ποιος είμαι. Συνεχίζουν την κληρονομιά μου με τους Judas Priest και φέρουν τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος».

Ακολούθησε το DEPART στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις επερχόμενες συναυλίες, καθώς και τα τελευταία νέα για μουσική, ταινίες, σειρές και θέατρο. Ακολούθησε το DEPART σε Facebook, Instagram, Twitter, Spotify και YouTube.